sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Treenattiin!

Kirjotin pitkän tekstin, mikä käsitteli omaa asennetta, itseluottamusta ja -tuntemusta, mutta se taitaa jäädä ikuisesti luonnoksiin. Ei siitä kuitenkaan kukaan toinen mitään ymmärtäisi. :) Eli kirjotetaan nyt vaan, että treenitauko on ohi! Tosin Dani ei oo vielä päässyt aksaamaan (mitä nyt tarjoili pari 2on-2offit, kun A:n vieressä tokoiltiin..), ens viikolla korjaantuu sekin asia. :) Nelli treenasi torstaina Niinun treeneissä ja lauantaina omissa treeneissä. Lauantaina tehtiin Sari Vähäniityn rataa, jota tehtiin siinä koulutuksessa, mikä jäin meiltä väliin yskän takia. Saksalainen ja poispäinkäännös onnistui aika hyvin, keppien avokulma+takaaleikkaus yllättäen ei. ;) Sama ongelma oli torstaina Niinulla. Tätä(kin) täytyis treenata.

Dani treenasi tokoa pariin otteeseen. Suurimmat huomiot: ruututreenissä tarjoili pysähtymistä ruudun eteen, torstaina ei onnistunu liikkeestä maahanmeno (lauantaina ei yhtäkään virhettä siinä - planeetat eri asennossa?!) ja tunnari k*see edelleen pahasti. Ja TAAS mä poimin treeneistä vaan ne epäonnistuneet jutut.. :p Voi Vappu kun kuulisit. :D En tiedä, mitä teen tolle tunnarille. Kai se vaan vaatii miljoonasti toistoja. Yksikin epäonnistuminen, niin D heittää itsensä sijaistoiminnoille, eikä kykene enää tekemään kunnolla. Noh, treeniä treeniä vaan! Onneks viikon päästä mennään Katan ja Riikan oppiin. Josko sais tähänkin vinkkejä. Tosin en oo vielä päättänyt, teenkö tunnaria tossa koulutuksessa. Kun siinä on se riski, et asenne menee miinuksen puolelle, ja se sit näkyy helposti muussakin treenissä.. Katsellaan.

Niin ja loppuun mainittakoon, et Nelli on Suomen Mittelspitz ry:n agilitymitteli vuosimallia 2011! Viime vuonna kärsittiin karvas tappio ja jäätiin toiseksi, tänä vuonna sit korjattiin asia. :) Dani oli sijalla 5. Tokokisassa Dani oli jaetulla 4. sijalla (viisi tulosta laskettiin ja meillä oli vaan neljä). Dani osallistui myös Saksanpystykorvaharrastajien skaboihin, kun Riikka kuuluu sellaseenkin yhdistykseen. Tuloksena agikoirakisan voitto ja toinen sija tokokoirakisassa. Hula tietenkin voitti sen tokokoirakisan. :)

Jalka on parempi, mut ei kunnossa. On tosin ihan eri kohdasta kipee kuin ennen fyssarin käsittelyä. Laitoin jo sille fyssarillekin viestiä, et mitäs tää on olevinaan. Kuuluu kuulemma asiaan ja johtuu käsittelystä ja asennon korjaamisesta. Mietin torstaina, et onko järkeä juosta agissa, mut itse asiassa ei juuri haitannut treeniä eikä oo sen pahempi ollut treenin jälkeenkään. Sama homma lauantaina. Jes! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti