maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kisattiin!

Olipas kivaa olla kisoissa pitkästä aikaa! Tuloksista huolimatta.. :) Oltiin siis eilen Hyvinkäällä HauHaun agikisoissa. Dani juoksi ainoastaan hyppiksen, kun ei oo vielä montaa kertaa treenannut tauon jälkeen. Ja nimenomaan se JUOKSI. :) Rantamäki-Lahtinen oli nimittäin tehnyt aikamoisen vauhtiradan. Aloitettiin kentän päästä päähän mentävällä suoralla, josta kurvin jälkeen kepeille. Tästä rengas ja putken epäloogisempaan päähän veto. Loppuun juostiin vielä toinen suora, minkä päässä tiukka välistäveto. Huh! Makseilla varsinkin oli aika vauhdikasta menoa (ja rimat lenteli). :) Dani oli joka tapauksessa pätevä! Kepeille takaaleikkaus onnistui, samoin putken "väärään" päähän veto. Sitten mokasin itse, kun menin tekemään valssia, enkä ohjannut suoran ekaa hyppyä. Äh! Olis pitäny tehdä tohon persjättö. Tai ei siinä olis edes välttämättä tarvinnut vaihtaa puolta.. D siis tuli hypystä ohi, ja menin vielä säätämään ja pyörittelemään sen takasin hypylle. Miksiköhän?? Loppurata hyvin. Tuloksena siis 5vp, aika -4,49. Yhtään en osaa arvioida, paljon meni aikaa tohon pyörittelyyn. Hieno Dani, huono ohjaaja! Tästä radasta ei saatu videota.

Seuraavaksi Nelli kehiin. Viiden kuukauden kisatauon jälkeen. :D Muahan melkein jännitti ennen rataa. :D Tuomariksi vaihtui Viitaniemen Heidi. Ekalla radalla kisatauko tosiaan näkyi. Oliskohan kannattanut käydä tekemässä lämppäesteillä edes jotain pientä ennen rataa.. Alku lähti kyllä liikkeelle jotenkin hitaasti, mutta kyllä se meno siitä kiihtyi. Kepeillä ei malttanut keskittyä. Ensin ei millään ehtinyt taipua kakkosväliin (meni oikein sisään ja jatkoi kolmanteen väliin) ja sit vielä jätti kepit kesken! Tästä piti jo pikkasen ärähtää. Lopussa mokasin itse yhden takaakierron, mistä hyl.Laitetaan nyt video tuostakin sähellyksestä, kun sellanen kerran on..

Toka rata ihan jees kenulle (tokavika este) asti. Ohjasin tosi huonosti, enkä suoristanut Nellin linjaa ennen keinua. Keinu oli tosi liukas, eikä N sitten pysynyt siinä, vaan tuli alas puolessavälissä keinua. :/ Tulos 5vp, aika -0,31. Video:Ennen vikaa rataa mulla oli joku asenneongelma. Startattiin ihan viimisten joukossa ja katselin, kun alkupään koirakot tehtailivat nollia. Sanoin kaverille, et tuntuu niin turhalta mennä radalle, kun meidän nollalla ollaan silti sijoituksissa jossain luokan puolessavälissä, kun aika on mitä on. Ja nollat sm:iin on jo kerättynä. No tottahan tuo on, mut eihän tollasella asenteella mennä radalle! Niimpä tsemppasin ja päätin, et tehdään nyt edes se nolla. Ja tehtiinhän me. :) Tässä radassa ei ihmeempiä. Tosin yhteen valssiin en ehtinyt, mutta onnistui se ilmankin. :) Tulos -8,46 ja etenemä 4,18 m/s, mikä on meille paljon! Kun ei toi rata mitään suoraa juoksemista ollut kuitenkaan. Nollia tuli yhteensä 12 kpl, meillä sijoitus 6./28. Eli ei me nyt ihan hitaimpia oltu kuitenkaan. Tästä radasta ei tietenkään oo videota. :)

Niin ja Nelli pysyi joka ikisessä lähdössä! Se oli muutenkin aika suloinen, kun oli jotenkin niin tohkeissaan, kun pääsi radalle. :) Ens viikonloppuna uudestaan! Tosin alko vähän ahdistaa toi keinu.. :/ Siis Danin kanssa. Kun se on niin liukas ja muutenkin raskas. Monet koirat sitä kuulemma aristelee. On siellä kyllä toinenkin keinu, josko se ois käytössä. Noh, katsellaan, mitä teemme sen asian kanssa..

p.s. Saatiin oikein virkavaltaa paikalle, kun kaksi virka-asuista poliisia tuli katselemaan kisoja. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti