lauantai 17. maaliskuuta 2012

Positiivisuus huipussaan

Ensinnäkin kontaktit sais mun puolesta poistaa koko agiradalta.. Huoh. Harjoittelu ei vaan tuota toivotunlaista tulosta, ja multa loppuu keinot! Tässä meidän tämänhetkinen nopein suoritus ja sekin onnistuu vain, kun tehdään aata yksittäisenä. Äänet saa videosta laittaa pois. :D

Pitäs nyt vaan keksiä tohon palkkaukseen jotain. Lisäksi vapautus tapahtuu ihan jollain muulla kuin äänellä. Tästä kyllä Satu oli sitä mieltä, että pehmeällä koiralla kannattaakin vapautuksessa yhdistää ääneen liike.


Etupalkalla tilanne on parempi

Niinulla himmailtiinkin sit taas ihan kunnolla. Ihan kun ei oltais koskaan mitään harjoiteltukaan. Muuten treenit oli kyllä mainiot! :)

Jalkaankin koskee taas, ja tää viikko on menty Buranalla. Tuli viime viikonloppuna riehuttua ja tässä tulos.. Oon nyt aika paljon lueskellut juttuja treenaamisen ja levon suhteesta, ja eräässä artikkelissa oli mm. tällainen lause: "Jos harjoitellaan liikaa suhteessa yksilölliseen palautumiskykyyn ja käytettävissä oleviin palautumismenetelmiin, niin elimistö yksinkertaisesti ilmoittaa työsuhteen irti ylikunnon tai vamman muodossa." Niin. Oonkin ruvennut harkitsemaan, et pitäiskö mun opetella pitämään jotain vapaapäiviä. Tää on kyllä tosiaan harkinnan asteella vasta, kuulostaa nimittäin aika utopistiselta tavoitteelta..

Kaikesta huolimatta kivaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Vähänkö hienot kontaktit!! Eikä ne nyt niin hitaat ole :D Katsekkin pysyy koko ajan eteenpäin mikä on aina superhyvä :)

    VastaaPoista
  2. No kiitoksia vaan. Tekeehän se joo ihan hyvät pysähdykset, mutta on ne kyllä ihan liian hitaat. A on kontakteista paras (=vähiten huono), puomi ja keinu on vielä hitaammat. Eli eipä noilla juhlita.

    Täytyykin käydä vastavierailulla teidän blogissa! :)

    VastaaPoista