maanantai 12. maaliskuuta 2012

Tokosunnuntai

Jep, uskokaa tai älkää; vietin KOKO sunnuntain tokoilun parissa! :) Ohjelmassa siis Riikan ja Katan vetämä mittelien tokopäivä Tuusulassa. Olipa kiva nähdä harrastavia mitteleitä! Totesin myös, että Dani ei ole ollenkaan ainoa mietiskelijäluonne, niitähän löytyy enemmänkin tästä rodusta! :) Tosi kiva oli nähdä myös Danin Frida-tytärtä ja ohjaajaansa Sannaa. Eipä ole omena kauas puusta pudonnut! On isässä ja tyttäressä vaan niin paljon samaa. :)

Danin kanssa tehtiin metallia ja kaukoja (maa-seisoa). Metalliin vaan lisää pitotreenejä ja lisää sitä, että koira tarjoaa mulle liikettä. Kaukoissa palataan perusteisiin, eli namilla opetetaan hissiä. Tää olikin yllättäen ihan tosi vaikeaa! Ei niinkään takajalkojen osalta, vaan siksi, et D niin helposti liikutti etujalkoja. Tosi herkästi otti pari töpötysaskelta yleensä oikealla etujalalla. Nää on kyllä just niitä pilkunviilaustreenejä, mihin mun kärsivällisyys tunnetusti riittää ihan mainiosti... :p Lisäksi jatketaan peruuttelun kautta maahanmenoja.

Hyvät treenit oli! Harmi vaan, että kello liikkui ihan liian nopeasti. :/ Dani oli kyllä jotenkin tosi pihalla koko päivän.. Ei kyllä ollut ainoa. Ehkä tuolla sit vaan oli niin paljon häiriötä, et pisti pienen pojan pään vähän sekaisin.. Hienosti se kuitenkin teki, mut vire oli aika kaukana siitä, mitä on normitreeneissä. Paikallaolojen alussakin piti nokka pitkällä kuikulla vinkuvaa vierustoveria. Kovasti kuitenkin teki töitä pysyäkseen paikallaan. Jotenkin se on niin suloinen, kun oikein keskittyy ja lasittunein katsein tuijottaa eteenpäin, ettei vaan liiku. :)

Loppuun vielä pari kuvaa iskästä ja tyttärestä. Pakko laittaa tuo toinenkin, kun D on just sen näkönen, että "Prkl kun pitää istua tässä, vaikka haluisin mennä haistelemaan tota ihanaa NAISTA!" :D


2 kommenttia:

 1. Ihan huippu toi Danin ilme :D

  Kyllä muuten on samaa näköä isässä ja tyttäressä (yllättäen..) :) Joten tosi samanlainen ilme molemmilla.

  Oliko toi tokopäivä jotenkin mitteliyhdistyksen järjestämä vai ihan mitteliporukalla vaan järjestetty? Kiva jos on tommosta kunnon toimintaa rotuyhdistyksellä, eikä pelkästään jotain turhia näyttelytreenejä ja erkkareita :)

  VastaaPoista
 2. Joo ei jää epäselväks, mitä mieltä hän oli kuvailuista. :D

  Idea tosta päivästä lähti alunperin Riikalta ja Katalta, ja ne sen päivän järkkäskin. Eli ei ollu yhdistyksen juttu. On meidän yhdistyksellä jotain kesäpäiviä, missä kai on jotain jäljestystä ja nakinsyöntikisaa.. Mut ei kyllä mitään KUNNON koulutuksia oo yhdistyksellä.

  VastaaPoista