tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kaikkea muuta paitsi hyvää..

..kuuluu meille. En oo jaksanut tännekään mitään päivitellä, mutta tässä nyt pitkästä aikaa pikaiset kuulumiset. Ajoin jokin aika sitten Danilta mahanaluskarvat, josta seurasi kolmen päivän syömättömyys ja lähes viikon kestänyt outo käyttäytyminen. Dani ei leikkinyt, oli kovin apea, piippasi ja nuoli vaan mahaa. Nuoli niin paljon, että pidin jonkin aikaa kauluriakin, kun iho alkoi mennä rikki. Että oli kyllä viimeinen kerta, kun ajelen tolta mahakarvat!

Tästä kuitenkin toivuttiin ja palailtiin treenien pariin. Treeneissä sitten totesin, että Dani ei halua hypätä. Vaikka hypyt olivat suorilla linjoilla, niin Dani oikein teki mutkan kiertääkseen hypyn. Ei kiva, totesin, ja lopetettiin siihen. Ei nimittäin oo koskaan ennen tehnyt tuollaista, niin arvasin, et nyt on joku paikka kipeä. Rupesin sitten mietiskelemään juttuja ja tajusin, että Dani ei tosiaan oo viime aikoina juuri leikkinyt Nellin kanssa lenkeillä. Se kun näkee, että Nelli tuijottaa sitä ja olis tulossa painimaan, niin Dani vaan väistää ja lähtee johonkin ihan toiseen suuntaan. Oon ajatellut, et se ei vaan jaksa, vaan haistelee mieluummin, mut ei ehkä ookaan sitä. Se on vaan kipeä ja painiminen sattuu. :/ Tytillähän on viime kerroilla ollut jonkin verran tiukkuutta havaittavissa oikealla puolella selkää. Tokossakin Dani on tosi huonosti tehnyt maa-istu -vaihdot. Yleensä ainakaan sivulla ollessa noissa ei oo ongelmaa, mut viime aikoina on noussut aika huonosti ja usein jäänyt silleen puoliksi istumaan. Tytti on nyt lomalla, joten varasin ajan ekalle vapaalle fyssarille.

Eilen sit käytiin YES:llä Kirsti Lindin luona. Ja ihan niin huonoltahan se vaikutti kuin olin pelännytkin. :( Kirsti ei päässyt kunnolla edes käsittelemään selkää, kun Dani reagoi jo pelkkään rangan kevyeen liikutteluun aika voimakkaasti. Teki kipeää. :( Fyssari ohjasi sitten lääkärille ja röntgeniin, ennen kuin aletaan hieromaan selkää/käsittelemään rankaa. Sainkin heti huomiselle ajan neurologille Eläinsairaala Aistiin. Huomenna sit toivottavasti selviää jotain enemmän. Muuten Dani on siis ihan oma, iloinen itsensä, mut ei vaan hypi eikä leiki normaalisti.

Meillähän olis ollu torstaina tokokoe, ja fyssari oli sitä mieltä, et voidaan mennä tai siis etten mä sillä koiraa riko. Mut jos (kun) sitä sattuu ne maasta istumaan nousut tai esim. hyppy, niin en tosiaan oo menossa mihinkään kokeeseen. Tuleehan niitä.

Nelliltä sen sijaan lähti kaikki karvat, ja nyt on helpompi olla! Olihan sitä karvaa "aika" paljon.. Kauluri varsinkin oli tosi paksu. On jotenkin tosi suloinen tossa uudessa lookissaan. <3 Alla erittäin huonolaatuinen kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti