perjantai 13. heinäkuuta 2012

Jotain hyvääkin

Käytiin siis keskiviikkona Danin kanssa Anne Muhlen luona Espoon eläinsairaalassa. Aloitettiin käynti punkinpoistolla. :D Löydettiin siis siinä koiraa käpelöidessämme punkki Danin rinnasta. Oli varmaan tullut just edelliseltä lenkiltä, kun oli vielä niin pieni. Sen jälkeen päästiin asiaan, ja Anne tutki Danin refleksit, jotka toimivat hienosti. Lisäksi otettiin varmuuden vuoksi selästä röntgenkuva. Sain huokaista helpotuksesta; ranka oli todella siisti! Mihinkään välilevyongelmaan Anne ei uskonut, kun ne refleksit olivat kunnossa, mutta eihän se tietysti täysin poissuljettua ole. Todennäköisintä on kuitenkin "pelkkä" paha lihasjumi. Saatiin kipulääkekuuri ja lupa lenkkeillä normaalisti. Treeneihin Anne kehotti palaamaan mahdollisimman pian, sitten kun ei enää tarvi kipulääkettä. Varovasti aloitellaan toki. Fysioterapiaa/hierontaa sitten myös, kun kipulääkekuuri on syöty.

Mut ei ne huolet ja murheet valitettavasti siihen loppuneet. Eräs juttu on nyt viime aikoina painanut enemmänkin mieltä. En oikeastaan oo edes ehtinyt harmistua siitä, ettei päästä treenaamaan, kun kaikki aika menee vaan ihan muiden juttujen miettimiseen. Huoh. On kyllä kurjin kesä ikinä. :(

Nellin kanssa käytiin keskiviikkona Niinun treeneissä. Heinäkuuhan on muuten taukoa, mut tää kerta oli poikkeus, kun Niinulta jäi yks kerta kesäkuulta väliin. Nelli oli aika pätevä ja reipas. <3 Ja olipa vaan kivaa päästä pitkästä aikaa aksaamaan!

2 kommenttia:

  1. No höh, mikäs noin mieltä painaa? Nyt kun oon palaillut lomalta niin vois yrittää sitä lenkkiäkin joku päivä niin pääsis jakamaan ajatuksia :)

    Hienoa kuitenkin, ettei Danin selässä ollut mitään suurempaa vialla :) Noi lihasjumit on kyllä tosi ikäviä, toivotaan että saatte ne nyt selätettyä levolla

    VastaaPoista
  2. Joo mennään lenkille joku päivä! Kerron sit tarkemmin, kun nähdään. Toivotaan tosiaan, et noi jumit tosta nyt helpottais! Kipulääkkeen kanssa vaikuttaa ihan hyvältä, mut katotaan, mikä on tilanne ton kuurin jälkeen..

    VastaaPoista