lauantai 28. tammikuuta 2012

Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän

- jos edes sitäkään. Ihan lyhyesti vaan; nilkka on kipeä jostain syystä ja kylkeen sattuu pirusti, kun menin kaatumaan agitreeneissä. Epäilen, että kylkiluussa saattaa olla murtumakin, sen verran on ilkeän tuntunen. Että kivat mulle. Huoh. :D

Mutta kisoihinhan oli siitä huolimatta mentävä! Paikkana ShowLink -areena Lohjalla, tuomarina Viitasen Anne. Olipa taas radat! Aika haastavat, mut musta kuitenkin tosi mukavat. :) Agiradalla monen monta mahdollista hylkypaikkaa, alkaen kolmoselta, kun piti mennä putken ohi aalle. Selvittiin jopa aika pitkälle, kunnes sit suorasta putkesta en hakenu Dania tarpeeks, ja otti yhden ylim. hypyn. Tiesin, että siinä on se vaara, mut en silti ollu tarpeeksi tiukkana! Olis ollu aikaakin. Kontaktit oli taas mitä oli. Puomi ihan ok, aa ja keinu huonoja. Mut niitä harjotellaan sit treeneissä, ei se niitä nyt ton paremmin tee. Tolla radalla oli pakko jättää koira siihen keinulle ja pinkoa itse eteenpäin, se muuri oli siinä suoran päässä ihan tosi lähellä. Hyvä fiilis jäi joka tapauksessa tosta radasta! Taisin Riikalle sanoa radan jälkeen olevani tyytyväinen ohjaukseeni. Korjataan nyt kuitenkin ne sanat, ettei ihan liioittelemaan ruveta. :D Siis ohjauksessa on parantamisen varaa vaikka kuinka paljon, mut olin tyytyväinen keskittymiseeni. Oikeesti mietin koko ajan, mitä teen, enkä vaan huitonu niinku yleensä. Kuitenkaan ei menny yliyrittämiseksi, mikä on myös kovin tavallista. Siinäpä oli positiivisuutta koko päivän tarpeisiin! ;o) Ei muuten tullu montaa nollaa mini-medeille tolta radalta.. Videolla mukana alun rapsuttelut, kun en jaksa muokkailla..

Seuraavaksi hyppis. Suunnittelin radan aika eri tavoin kuin suurin osa muista. Monet juoksi ekan suoran putken takapuolelta ja meni kepit koiran vasemmalla puolella. Musta vaan tuntu jotenkin paremmalta noin. Tossa tosin oli riski, et koira tulee suorasta putkesta jaloille, jos ei pingo tarpeeksi kovaa.. Tää rata oli meiltä aikamoista kaartelua. Muurin jälkeen ohjaan minne sattuu, eikä Dani meinannu ollenkaan bongata putken suuta. Ajattelin jo hetken, et hyppää kehää reunustavan aidan yli. :D Se ei näy videolla, kun on putki edessä. Kymppihypyltä lenteli tosi pitkälle suoraan, ennenku huomasin kertoa koirallekin, et käännytään.. Punaseen putkeenkin mentiin mutkan kautta, kun kepit houkutteli. Kepeillä kesti takaaleikkauksen. Vikasta putkesta meinasin vielä saada koiran jaloilleni. Olipa taistelua, mut nollalla maaliin! Tulos -2,jotain, sija 2./14. Missasin palkintojenjaonkin, kun luulin, et nollia tuli vaikka kuinka paljon ja meillä tuli niitä kaarroksia. En osannu ollenkaan aavistaa, et sijoituttais, niin olin jäähdyttelemässä palkintojenjaon aikaan.. Hups.

Parasta päivässä oli kuitenkin se, et musta tuntuu, et Danilla oli aika hauskaa radalla! :) Teki ihan ok vireellä ja irtosi ihan samalla tavalla kuin treeneissä. Monestihan se jännittäessään on jotenkin ihan kiinni mussa ja tekee ihan outoja mokia, mitä ei koskaan esiinny treeneissä. Kontaktit on huonot, mut muuten toi tekeminen ei ollu ollenkaan niin jäykän oloista. Olipa mukavaa! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sä laitat näitä videoita, niin kiva kattella kolmosen ratoja :) Hyvän näköistä menoa ja hitsi kun oli lähellä voittokin tossa hyppiksellä! Ja oon niiiin kateellinen noista teidän kepeistä, waude miten Dani hakee ne.

  VastaaPoista
 2. Kiva, jos videoista on iloa! :) Tuo Lohja on aika haastava kuvauspaikka, kun halli on niin pitkä.

  En mä tota kovin hyvännäköiseksi kutsuis.. Vaikka en tykkää selittelyistä, niin mainitaan nyt kuitenkin, et kyl noi kivut hieman haittasi ohjausta. Mä tässä googlettelin ja diagnosoin itseni nilkan osalta! :D Ehkä ois kuitenkin luotettavampaa mennä ihan lääkäriin. Paitsi et meidän työpaikkalääkäri on ihan yhtä tyhjän kanssa..

  VastaaPoista
 3. Danilla on tosiaan aika hyvänoloinen vire noilla radoilla, ei yhtään semmosta laamailua mitä välillä :)

  Jopas sulla nyt on noita terveysongelmia :( Ehkä sun nyt vihdoin pitäs tutkituttaa ittes kunnolla ennenku joudut lopullisesti saikulle agista..

  VastaaPoista
 4. Huih, ei saa edes puhua tollasta! :/ Täytyy ehkä mennä (taas) lääkäriin, jos ei tää mee ohi. Ei tosiaan oo kivaa, kun "koko ajan" sattuu johonkin. :(

  VastaaPoista
 5. Onnea NOLLASTA!

  Oon niin kade noist hyppiksen kepeist.

  Ootte hirmu taitavia.

  VastaaPoista