maanantai 23. tammikuuta 2012

Kisavuosi 2012 korkattu!

Danin kanssa nimittäin. :) Paikkana uusi ja hieno Vuokkoset-areena Ojangossa. Tuloksellisesti aika turha päivä (2 x hyl), mutta mahtuihan sinne radoille jotain onnistumisiakin kämmäilyjen joukkoon..

Tuomarina medeilllä Anne Viitanen. Olipa radat! Ei ihan helpoimmasta päästä.. Ja kun meillä on ne kontaktit tällä hetkellä niin vaiheessa, niin tietty ekalla radalla testattiin itsenäisiä kontakteja radan jatkuessa taaksepäin. :) Ja puomikin mentiin kahteen kertaan aan ja kenun lisäksi! Aika laihaksi jäi tulossaldo kaikilla kokoluokilla.. Meillä rata alkoi ihan ok:sti, paitsi puomi oli huono molemmilla kerroilla (himmasi ja jäi liian ylös). :( Takapään kieputuksissa välttelin välistävetoja ja menin toiselle puolelle, että sain tehtyä ne takaatyöntöinä + persjättönä vikan hypyn jälkeen. Suoran putken jälkeen oli sit tarkoitus kääntyä keinulle. Dani vastasi haltuunottoon hyvin, ja luulin jo selvinneeni tilanteesta.. Mutta ei kantsis nuolasta ennen kuin tipahtaa! Sinne edessä häämöttävään ansaputkeen se vaan silti livahti! Keinu oli ehkä aavistuksen parempi kuin mitä se on huonoimmillaan ollut, mut eipä tolla vieläkään kehuskella, todellakaan. Sit en tiedä, mitä tapahtui. :D Dani lähti johonkin ihan omille reiteille. :D Yritin videolta kattoa, onko mulla taas rintamasuunta jonnekin ihan muualle kuin piti, mut en tiiä.. Meni pitkään, ennen kuin löydettiin putki. Aa oli ihan hirveä. :( Oon viime aikoina keskittyny eniten puomiin ja keinuun, kun ne on ollu hankalimmat. Ja tässä tulos. :/  Video: http://www.youtube.com/watch?v=GPrGLMDG7hM

B-rata ei näyttänyt sen helpommalta. Paitsi, että se oli hyppis, joten ei tarvinnut niistä kontakteista enää stressata! :) Nyt en enää voinut vältellä niitä välistävetoja, vaan oli pakko ne sinne suunnitella.. Ja vielä kaksi peräkkäistä, kolmella rinnakkaisella hypyllä siis! Mission impossible, mulle nimittäin. Mä en vaan osaa. :/ Alussa Dani meinas hakea pussia ja sit ei meinannut ollenkaan mennä putkeen. Hassua. Keppien jälkeisen takaakiertohypyn ohjasin ihan täysin suoraan, joten siitä hyl. Ja eihän ne välistävedot onnistunu. YLLÄRI. Eka meni ihan hyvin, mutta tajusin jo koiran laskeutuessa kakkoshypyltä, että myöhässä ollaan ja paljon. Ei oikein jaksanu edes taistella, kun oli jo se hyl alla. Hyi mua! Loppu menikin ihan jees; Dani haki hyvin pimeän putkikulman ja saksalainen tokavikalle hypylle onnistui. Video: http://www.youtube.com/watch?v=bbMbH5gRtgo

Ja siitä vireestä. On ollut parempi, mutta on ollut myös paljon huonompi! Danille sopii kyllä paljon paremmin toi, et jätän sen seisomaan lähtöön. Jotenkin ahdistuu niin siitä istuttamisesta. 

Jäänyt taas kirjottelematta vaikka kuinka monet treenit ja muut jutut, mutta ei voi mitään, aika on rajallista! :) Kivaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hmm.. Toi agirata ei kyllä ollut parasta Dania, nyt noi kontaktit oli kyllä omaankin silmään hitaat. Ja tilannetta ei kyllä yhtään paranna se, että sä vapautat Danin ennen 2on2off jokaisella kontaktilla..;) Keinu oli kuitenkin suht hyvä verrattuna siihen, mitä se on usein ollut.

  Ekan kerran, kun katoin ton agiratavideon, niin näin ihan selvästi sun jalkojen pienen liikkeen kohti tota rengasta, mutta nyt kun tota tuijottaa niin ei nää enää mitään. Mutta se varmaan sai Danin lähtemään sivuun.

  No välistävedothan näytti ihan hyviltä, ihan aavistuksen liian aikasin vaan päästit vikan välistävedon eli jäi vähän puolitiehen. Ja valssi tossa ennen putken pimeetä kulmaa oli kyllä tosi myöhässä :) Mut sun ohjaus oli nyt muuten tosi hyvää ja hienosti tosiaan suju saksalaiset tonne loppuun :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, totta puhut (no siis kirjotat :D)! Vapautan sen liian ajoissa puomilta, mut aalla ottaa kyllä oikean asennon, kaiken sen säädön jälkeen.. Puomia en vaan viittyny jäädä hinkkaamaan, kun ei varmaan edistä Danin viihtymistä ja itsevarmuutta radalla.. Hyvä, jos keinu näytti sunkin silmään aavistuksen paremmalta!

  Täytyy vielä katsoa tota kohtaa, jos selviäis, onko se se jalkojen suunta vai mikä. Välistävedoista eka menikin hyvin, tokaan en vaan ehdi. En niin sitte millään. :/ Kiitos vaan tuosta vikasta lauseesta. En kyllä itse tuota allekirjoita. :) Kädet vispaa miten sattuu ja muuta kivaa, mut ainakaan ei lopu harjoteltava kesken! :D

  VastaaPoista