keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Olemisen sietämätön raskaus

Että näin. Tekee taas tää optimistinen asenne tiukkaa, mut yritetään. :) Lonkka oli viime viikolla hyvä! Käytiin  maanantaina Niinun treeneissä (otin varovasti), juoksin lenkillä torstaina ehkä 1 km (jep, säälittävää) ja lauantaina juoksin kisoissa kaks rataa (niissä en varonut, lämppäilyissä kyllä). No nyt ei juosta mihinkään, kun sattuu ihan hitosti. Argh. Mä luulin olevani varovainen, mut olis sit pitäny ottaa vieläkin rauhallisemmin. Innoissani oon ilmottautunu ens lauantaillekin Janakkalaan, mut heikolta näyttää sen suhteen. Ketuttaa menetetyt ilmomaksut (ja ylipäätään tietty se, ettei päästä kisaamaan) , mut ei se vaan oo sen arvosta, et kannattais rikkoa itseänsä yhtään enempää.

Mut eipä tässä vielä kaikki! Nellin kisat joutuisin nimittäin perumaan joka tapauksessa. Käytiin eilen nopeasti kentällä tekemässä jotain pientä. Siis yrittämässä tehdä. Lopputuloksena oli ehkä kolme hyppyä, joista viimisellä Nelli tiputti riman. Kaikki hypyt se "hyppäsi" (=räpiköi yli) TODELLA huonosti, eikä muutenkaan liikkunut mihinkään. Jumissa on siis, pahasti. :( Noin huonosti ei oo liikkunut koskaan. No "treenien" ja jäähkäilyjen jälkeen ei sitte hypännyt edes autoon enää. Eikä illalla sänkyyn. Ja se kun nukkuu aina iltaisin tommosella rahilla, niin nyt vaan seisoi rahin vieressä ja tuijotti ylös. Rappustenkin nouseminen on hankalaa. Että ei kun kipulääkettä naamariin ja aikaa Tytiltä varaamaan. Mä en käsitä, mistä toi nyt on tullut. Ei olla treenattu juurikaan. Lenkkeilty ollaan sattuneesta syystä huomattavasti normaalia vähemmän, mut kyllä meidän lenkkeilymäärät nyt silti tavallisen kotisessen lenkkeilyt ylittää. Vauhti on toki kans hidastunut, mut voiko tää nyt aiheuttaa noin pahoja oireita?? En tiiä, täytyy jutella Tytin kanssa. Että revi tästä nyt sitä huumoria sitten.

Jotain kivaakin: Danin kanssa käytiin tosiaan siellä kisoissa viime lauantaina. Tuomarina Savikon Seppo. Ekalla radalla hyllytettiin heti alussa, kun en saanut Dania käännettyä, vaan se meni suoran päässä sijainneelle aalle. Loppurata ihan ok, paitsi puomilla jätti etutassut just ja just siihen puomin ja maan rajalle. Vaadin kunnollisen asennon ennen kuin vapautin. Juoksi kuitenkin hyvällä vauhdilla muun puomin siihen asti! Hyppis oli kiemurainen, mutta selvittiin! :) Danilla oli ihan huippuhyvä asenne. :) Yks kaarros valahti pitkäksi, kun mun "ennakoiva" valssi oli "vähän" myöhässä.. Muuten olin tyytyväinen. Sijoitus ei ollut kummoinen (5./21), mut hyvä mieli jäi. :) Videoita ei oo, harmi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti