torstai 16. elokuuta 2012

TK2 Cefeus Dudley of Gimli

Käytiin tiistaina tokoilemassa Danille teekookakkonen. :) Tuomarina toimi Pirkko Bellaoiu, taas kerran. :) Vaikka mikäs siinä, kovin mukava ja reilu tuomarihan hän on. Tiistaihin asti odottelin, että mikähän este meille nyt tällä kertaa tulee.. On nimittäin ollu viime aikoina sen verran huono karma näiden ilmojen kanssa. Aina kun oon ilmottautunut johonkin, niin joku on sairastunut (anaalit, selkäongelmat ja sen aiheuttama douppaus, omat sairastelut). Mutta nyt siis päästiin ihan kokeeseen asti! Eräänlainen voitto jo sekin! :)

Tässäpä siis pisteet ja selitykset kokeesta:

Paikallamakuu: 9. Oli kuulemma ennakoinut lopun perusasennon. Ite en kyllä tämmöstä huomannut, mut tuomarin sana on laki. :) Nokka oli kuulemma kerran käynyt maassa, nopeasti kylläkin, eli ei ollu jäänyt haistelemaan. Tästä en silti tykkää! Piilossa viereisen koiran ohjaaja totesi, etteivät ole koskaan treenanneet AVO:n paikallaoloa. Sepä kiva, just ton halusin siellä teltan takana kuulla! :/ Pysyivät sitten kuitenkin koko rivi paikallaan, onneksi..

Yksilöliikkeet mentiin sekoitetussa järkässä, kivaa vaihtelua!

Luoksetulo: 10. Mietin, malttaako pysähtyä, kun tää mentiin ekana. Vähän myös pohditutti, että ymmärtääkö kuunnella jättökäskyn vai lähteekö seuraamaan, kun sillä "aina" alotetaan. Molemmat huolet oli turhia, Dani hoiti homman kotiin! :)
Seuraaminen: 9. Voi huoh! :D Kävelyt ihan ok, mut juoksu jotain ihan kamalaa! Ei olis tarvinnu näin hyviä pisteitä antaa tästä. :p Mun pomppueläin. <3 En oo saanu sitä treeneissä tekemään tota, et olis voinu puuttua siihen.
Hyppy: 10. Jää lähelle hyppyä, mut en oo jaksanu tästä nipottaa, kun ei kolauta estettä.
Liikkeestä seiso: 10. Ok.
Liikkeestä maahan: 10. Eipä tässäkään kummempia.
Tässä välissä Danilta pääsi pari haukkua mun kehuessa.. Enpä tiennyt, että tollastakin pitää varoa.
Kaket: 9,5. Puoli pistettä meni, kun istui aavistuksen vinoon. (Tuomari sanoi, että jostain pitää nipottaa, ettei tuu liian montaa kymppiä peräkkäin. :>)
Nyt kehuin todella hillitysti, ja Dani pysyi hiljaa.
Nouto: 9. Lähti hyvin, mut palautus kaarella ja pureskeli luovutuksessa. Pöh.
Kokonaisvaikutus: 9. Siitä haukusta meni piste. Muuten kivaa yhteistyötä. :)

Yhteensä 190,5p. ja KP. Näillä irtosi sija 1./7 ja siis titteli TK2. Nyt sitten voivottelemaan, puuh! :p

Ihan hyvin, että joku aika sitten taisteltiin siitä, kun Dani ei palkkautunut mun kehuista, vaikka hypin tasajalkaa ja kiljuin kuinka iloiseti. Nyt sitten saa varoa, ettei kehu liian iloisella äänellä. Voidaan siis olettaa, että D on tajunnut palkattomuuden idean. :) Joku treeni on siis ihan tuottanut tulostakin, jei! :)

Meinasin jättää videon julkaisematta ton seuraamisen takia, mut eiköhän tässä nyt olla jo nolattu itsensä sen verran useasti, et yks kerta lisää ei enää tunnu missään. :P Noi numeroliivitkin oli todella tyylikkäät. :D Yritin kovasti tunkea sitä tonne treeniliivin alle, ettei ihan polvissa asti liehuisi. :p

Nelli kävi tiistaina Tytillä. Katsottiin liikkeet, ja "kivasti" heitti taas oikeaa etujalkaa sivukautta ravatessaan! :/ Ja niinhän se oikea lapa olikin taas ihan jumissa. En tajua, mistä se aina kehittää sinne sen jumin. Nyt ei olla edes treenattu. No saatiin sitä kuitenkin ihan hyvin auki.

Itselläkin pää jo kääntyy, mut ei nää niskat kunnossa ole. Ja kylki on edelleen kipeä. Tod.näk. siis murtuma siellä kylkiluussa on. Pöh.

6 kommenttia:

 1. VOUUU!!!!!

  AALTOJA!!!

  seuruu oli ihan sika hyvää! (mitä nyt parista pompusta jotain viilattavaa sentään ;) )

  VastaaPoista
 2. Parista PIKKUpompusta joo. :D Täytynee tuo viilata kuntoon ennen sitä voittajaa. :p

  VastaaPoista
 3. Dani <3 !! Ihana pomppueläin! Piti kattoo ihan toiseen kertaan toi kohta, kun se oli niin huippu :D . Mut superhyvin meni kyl muuten :) (ihan loppua ei video halunnu näyttää mulle :/ )

  VastaaPoista
 4. Onnea ykkösestä ja koularista! Voihan harmi kun me ei päästy kokeeseen. :/

  Ja voi noita "pikku"pomppuja, toisella oli ainakin kivaa! :D Hyvältä näytti teidän koesuoritus kyllä kokonaisuudessaan! Hyvä Dani!

  VastaaPoista
 5. Vau, tosi hienoa työskentelyä molemmilta noita pomppuja lukuunottamatta!:D Kyllä D on pätevä!

  VastaaPoista
 6. Kiitti kaikille! :)

  Tiina: Harmi tosiaan, kun ette päässy! Meilläkin on tässä ollu aika huonoa tuuria, ja oon kahdet kokeet joutunu perumaan. Että tällä kolmannella yrityksellä päästiin sit kokeeseen asti!

  VastaaPoista