maanantai 13. helmikuuta 2012

Parempaan päin mennään!

Dani tosiaan yski sen 1,5 vuorokautta. Nyt on ollu yskimättä jo pari päivää! Huippua!! :) Rauhallisesti me silti otetaan, ja D saa ulkoilla hihnassa vielä jonkin aikaa. En halua, et se juoksee itsensä ihan piippuun..

Sit omaa napaa (ja blogin alkuperänen tarkotus oli?): Nilkka on parempi. Tänään ei oo sattunu oikeestaan yhtään! Nyt pitää vaan malttaa. On niin mun tapasta lähtä revittelemään heti, kun kipua ei tunnu ja sit ollaan taas kipeitä.. Jos tossa Danin yskässä nyt mitään hyvää on, niin se on se, että nyt mä en oikeesti voi tehdä pitkiä lenkkejä. Eikä tarvi tuntea huonoa omaatuntoa siitä, ettei lenkitä koiria väsyksiin asti, kun niin ei nyt voi tehdä ton toipilaan kanssa. Nelli nyt vaan nauttii. :) Kummasti sitä aikaa tulee lisää, kun ei oo treenejä, eikä vietä puolta iltaa metsässä.. :) Vaikka hemmetin tylsäähän tää on.. Toki jotain kotitreeniä koitetaan tehdä.

Kävin nilkkani kanssa äiti-fyssarin yksityisvastaanotolla sunnuntaina. :p Todettiin, että jalassa on jonkin verran virheasentoa. Normaalisti tollaset ei haittaa mitään, mut kun liikkuu paljon, niin ongelmia tulee. Äiti sanoi myös, että molemmat nilkat ovat suht löysät. Treeniä siis niille! Sit teippailtiin nilkka ja sain sekä treeni- että teippausohjeet. Jalka-analyysiin pitäis mennä myös, kuulemma jotain pohjallisia vois harkita..

Olipas aika turha postaus. :D Kivaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti