torstai 29. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 pähkinänkuoressa

Vuosi 2011 lähenee loppuaan ja on aika miettiä, mitä me ollaan tehty, ja asettaa tavoitteita ensi vuodelle. Tavoitteet on ainakin ylitetty molempien kanssa (ehkä olisi aika alkaa asettaa tavoitteita, joiden eteen joutuis vähän ponnistellakin..). Nellin agilityvuoden kohokohta oli, kun päästiin osallistumaan SM:iin. Siellä karsintaradalta hylky, joten ne skabat jäi sitten siihen. Lisäksi AgiRodussa päästiin karsintaradalta AVO SM finaaliin, mikä oli meille aika hienosti siinä sakissa! Finaalista taas hyl (vikalta esteeltä..). Startteja Nellillä tänä vuonna oli 41, joista 11 puhtaita nollia. Lisäksi 6 yliaikanollaa. Meno on parantunut viime vuodesta, mutta onhan tossa nollaprosentissa vielä kasvattamista.. Nyt tosin pääasia on saada Nelli kuntoon, jonka jälkeen katsellaan sitä treenailua uusiksi.

Danin kanssa noustiin tän vuoden aikana ykkösistä kolmosiin ja saatiin ekat nollat kolmosista. Meininki kisoissa on parantunut, mutta en vieläkään oo tyytyväinen siihen viretasoon. Kun kyllä tuo koira pääsee kovempaakin. Tässäpä siis tavoitetta ensi vuodelle. Lisäksi niitä nolliakin koitetaan kerätä vuoden 2013 sm-kisoihin. Ens vuonna meidän ei vielä niihin karkeloihin tarvi päästä..

Tokossa korkattiin virallinen koeura Danin kanssa. Neljä koetta käytiin, tuloksina 2x ALO1 ja 2x AVO1. Voittajan liikkeitä ollaan aloiteltu, mutta siihen kokeeseen on vielä aikaa.. Koitetaan nyt kuitenkin saada tuo voittaja edes suurin piirtein haltuun ensi vuoden aikana.

Suvi on opetellut ohjaamaan ja juoksemaan, ja tää treeni todellakin jatkuu myös ensi vuonna! Lisäksi koitetaan kaikki kolme pysyä terveenä, tai ainakin parhaamme tehdään sen eteen. Se terveys kun ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Se on tässä tullut huomattua..

Tässäpä siis meidän vuosi lyhyesti. Katsellaan, mitä vuosi 2012 tuo tullessaan! :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut aika huikea vuosi, onnittelut mahtavista suorituksista! Kova työ on palkittu :) Tsemiä vuodelle 2012 ja terveitä päiviä koko porukalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hassua, kun musta tuntuu, ettei olla saavutettu oikeastaan yhtään mitään.. Mutta kai se riippuu siitä, mistä perspektiivistä asiaa katsoo. :) Hyvää uutta vuotta teille myös!

    VastaaPoista