maanantai 12. joulukuuta 2011

Cause I like how it feels

Nii että oli sit pakko lähteä kisaamaan kipeällä jalalla.. Viikolla jo ajattelin, etten mee, mut sit kuitenki muutin mieleni ja lähdin. Kolme rataa tuli lopulta juostua. Vikalla ei tarvinu enää miettiä koko jalkaa!

Kisat oli Hyvinkäällä, jossa Huittiset tuomaroivat kolme rataa kolmosille. Medeillä tuomarina oli Harri. Kaikki radat oli ihan mukavia, mut ei ihan helpoimmasta päästä. Eka rata oli melkoisen hidas. Varsinkin alussa lähti kovin vaisusti liikkeelle. Keinulle jäi jotain seisoskelemaan ja kaarteet veeenyi. Varsinkin ennen aata oli menossa vissii johonkin kepeille, just sain pelasteltua.. Itekin olin hidas, mutku jalkaan koski.. Irenelle kiitoksia, kun tsemppas juoksemaan loppusuoralla, ehdittiin just ihanneaikaan! Tulos siis -0,jotain ja tällä jopa sija 2./17. Video.

Toka rata jäi harmittamaan! Huitasin alun miten sattuu, ja otettiin kakkoselta kielto! Argh. Kaveri vielä sanoi, et tuomari oli tullu kattomaan, et mitä me tehdään ja miettiny, nostaako käden. Olis pitäny nopeemmin korjata, niin olis voinu mennä virheettä. Mut ei voi mitään, tupla jäi nyt siitä kiinni. Loppurata siis nollalla. Pituudenkin meni puhtaasti, vaikka oli seinään päin ja käännyttiin heti pituuden jälkeen. Jes! Video.

Vikalla radalla selviydyttiin nollalla melkein loppuun asti. Otettiin sit kuitenkin yks ansahyppy pituuden jälkeen. Se oli kyllä paha, kun en uskaltanu kauheesti kääntää pituuden päällä. Olis kuitenkin roiskassu vikan palikan kääntyessään. Olis vaan silti pitäny aikasemmin kertoa käännöksestä koiralle. Mut tein jaakotuksen kolmoselle ja saksalaisen renkaan jälk. hypylle! Saksalaisessa meinas tosin koira hukkua, mut sain just tilanteen pelastettua.. Video.

Sirpalle kiitos kuvauksesta! Meidän vauhtihan ei nyt taaskaan päätä huimannut. Jotain positiivista kuitenkin keksin, eli ei me kyllä muutama kk sitten oltais tollasista radoista selvitty noin vähillä virheillä. Ollaan siis edes jossain asiassa menty eteenpäin. :) Tää kisavuosi olikin sit tässä, ens vuonna jatketaan!

p.s. Viime viikolla saatiin iloisia uutisia, kun Danin pennun, Fridan, lonkkakuvat lähtivät kennelliittoon lausunnolla A/A. Hienoa! :)
Tän pentueen emän (Wilman) lonkat siis tässä joku aika sitten E/E:ksi ja omistajat sitten päättivät päästää pikkukoiran kärsimyksistään. Olis vaan ollu ihan liikaa koittaa leikata noita, kun sit olis pitäny ensimmäisen lonkkaleikkauksen jälkeen toipua sen sairaan lonkan varassa. Tosi surullinen juttu, mutta omistajilta oikea päätös mun mielestä. Mitteleiltähän ei juurikaan noita lonkkia oo tapana kuvailla. Tästä jutusta on pitäny enemmänkin kirjotella, joskus kun ehtis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti