sunnuntai 7. elokuuta 2011

Mittelspitzien tokon rotumestaruus

Semmoset skabat käytiin Tampereella tänään. Tuomarina AVOssa Tiina Heino. Tässä pisteet ja selitykset:

paikallamakuu: 9,5. Oli vähän epävarma fiilis. Dani nimittäin huusi Siralle kehän ulkopuolella ja tietty Sira oli meidän vieressä. Hennariikka sanoikin, et Siralla on varmaan juoksut alkamassa. Eihän tuo koskaan oo noussut, mut kerta se olis ensimmäinenkin. NAINEN on ehkä pahin häiriö, mitä Danilla voi olla. :D Olihan se pysynyt, vaikka nenä olikin kovasti osoittanut Siran suuntaan..
seuraaminen: 8. Ennakoi ekan liikkeellelähdön! Lähti siis liikkurin käskystä. Muuten ok, mut yks perusasento jäi tekemättä. :/
liikkeestä maahan: 10. Ei moitittavaa.
luoksetulo: 9,5. Lähti hyvällä vauhdilla (eli ei liian kovaa), eikä ennakoinut. Pysähdys napakka, mut pää kääntyi taakse (odottamaan palkaksi tulevaa palloa..). Kun palloa ei tullut, pysyi kuitenkin paikallaan. Loppu ok.
Liikkeestä seisominen: 9. Alun seuraaminen oli hassu. :D Loikkas semmosen kenguruhypyn... :D Muuten hieno.
nouto: 7. Siis tää harmittaa!! Dani teki tosi hienon noudon, mut luovutuksessa mä en jotenkin saanut kapulasta kunnon otetta, ja se tippui maahan! :/ Tuomarikin voivotteli ja sanoi, että nää on nyt tämmöset ohjaajan mämmikourapisteet. :D
kaket: 5. Eka istuminen ja maahanmeno hyvät, tokaan istumiseen ei sit enää noussutkaan! En tajuu. Ei oo kyllä tommosta ennen tehnyt, ei edes kun ollaan tehty avo putkeen.
hyppy: 9. Piste lähti lopun perusasennosta, johon pomppas. Meni nyt tosi kauas hypyn taa, kun ennen on jäänyt ihan esteeseen kiinni. Viime kerralla hyppyä ottaessani palkkasin kauas hypyn taakse, ja se näköjään autoi. Hassua, kun ajattelin, ettei parilla pallonheitolla oo mitään vaikutusta. :)
kokonaisvaikutus: 10. Kuulemma hyvää yhteistyötä.

Yhteensä siis 168 pistettä ja ykköstulos. Samalla napattiin Mittelspitzien vuoden 2011 tokon rotumestaruus! :))

Yritys oli ottaa suoritus videolle, mut mun digikamera sanoi sopimuksen irti parin liikkeen jälkeen. :/ Harmittaa, kun katkeaa just ennen luoksetulon stoppia! Tässä nyt kuitenkin alku:


Kaket jäi vaivaamaan (noudon sekoilusta nyt puhumattakaan), mut pitää silti olla tyytyväinen siihen, et Dani teki iloisesti töitä koko suorituksen ajan! Niin mahtavaa! Teknistä osaamista voidaan kyllä vielä parantaa, mut tärkeintä on, et fiilis oli hyvä! Jes! Sen eteen on tehty aika paljon töitä, niin siks tuntuu niin hyvälle. :)

3 kommenttia:

 1. Hieno uus blogi. Onnea viel tätä kautta ennen kaikkea AVO1-tuloksesta ja rotumestaruudesta. Tollasen seisomisen stopin mäkin haluun pysähty kun seinään. VAU!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kiitos vielä järkkäilyistä! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat onnittelut hienosta avoimen luokan korkkauksesta ja rotumestaruudesta!:)

  Ootte te vaan pätevä parivaljakko :)

  VastaaPoista