keskiviikko 7. elokuuta 2013

Elossa..

...mutta erittäin vahvasti tauolla. Ei oo ollut paljon kirjoitettavaa, kun lauman kaksijalkainen on ollut yksikalkainen, ja nelijalkaiset ovat olleet hoidossa. Nyt on kuitenkin kaikki kaksitoista tassua taas kotona. :) Mutta ei me me normaaliin arkeen vielä kyetä, kun jalka haluaa vielä olla tauolla. Tämmöistä tää meidän elämä nyt on:


Koirat siis juoksee ja ui, minä päivitän blogia. :) (Pahoittelut kuvanlaadusta ja kuvien asettelusta, kännykällä päivitys on mitä on..) Katsellaan, koska tässä päästään takaisin normaalien lenkkien pariin. 

Onhan tää vähän kurjaa ja tylsää, mutta kyllä me vielä ehditään lenkkeilemään ja treenaamaan. Kaveri- ja tuttavapiiristä kuuluu taas sen verran kurjia juttuja, että sen rinnalla jalkavaivat on kovin pieni asia. Osaanpahan taas nauttia jokaisesta askeleesta, jonka saan ottaa. Niin metsäpolulla koirien kanssa kuin muutenkin. <3 Ihanaa elokuuta kaikille tänne eksyneille! :)

4 kommenttia:

  1. Tyytyväisiltä koirat vaikuttaa saadessaan kirmailla ja pulata mamman valvovan silmän alla. Nyt vaan maltat parannella rauhassa! Mukavaa elokuuta teille myös!

    VastaaPoista
  2. Eipä oikein oo muita vaihtoehtoja kuin malttaa. :)

    VastaaPoista