perjantai 14. joulukuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia!

Aloitetaas tää postaus harvinaisesti kuvilla!

Ensimmäiset kuvat otettu jokunen viikko sitten, kun oltiin lenkillä Hannan, Maj-siskon, Dean, Nanen, Eran ja Millin kanssa. Kaikki kuvat ottanut Hanna.Sitten itsenäisyyspäivän kisoista Vuokkosilta, kuvat ottanut koirakuvaaja Olivier (koiravalokuvaus.fi):
(Ärsyttävää, kun tohon Dipin kuvaan jäi tollanen nappula. :D)

Loppuun vielä poikien söpöstelykuva erään pitkän lenkin jälkeen (taattua kännykkälaatua):


 
 
On taas niin pitkä väli tässä kirjoitteluiden välillä, että en mä muista, mitä tässä välissä on tapahtunut. :) Ainakin käytiin isojen (no siis aikuisten) koirien kanssa Tytti-fyssarilla, ja saatiin ihan loistavia uutisia! Molemmat oli tosi hyvässä kunnossa. :) Toki joitain pieniä tiukkuuksia oli molemmilla, mut ei mitään kovin pahaa. Sanoinkin jo ennen käsittelyä Tytille, et Nelli on kyllä nyt liikkunut niin hyvin (siis hyvin Nelliksi, eihän sitä normikoiraan voi verrata..), että ihmettelen, jos sieltä jotain kovin pahaa löytyy. Eikä sitten löytynyt, jes!
 
Danin kanssa kuukauden agitauko on takana, ja ollaan päästy pari kertaa tekemään jotain pientä. Ei tällä mun koivella edelleenkään mitään kovin pitkää treeniä tehdä, mutta jos nyt jotain pääsis tekemään kuitenkin. :)
 
Dippi jatkaa kasvuaan ja yleisten käytöstapojen opettelua. On se aika veikeä tapaus. ;-) Haukkuu lujaa, puree kovaa ja lenkillä kulkee isojen koirien mukana ihan muina miehinä. Oon sitä aina välillä kantanut sylissä pitkien lenkkien aikana. Tää saa aikaan kovaa vikinää ja ininää ("no päästä mut nyt alaaas, kun on mulla jalatkin!").  Jotain pieniä juttuja ollaan treenailtukin ja jonkun verran jopa edistytty. Tällä hetkellä kovimman treenin alla taitaa olla paikallaolo. Kun ei vaan malttais millään istuskella paikoillaan. :) Mitat Dipillä 18-viikoisena oli 4,5kg ja 31cm.
 
Nelli pääsi viime maanantaina Danin tokojen jälkeen juoksentelemaan "rataa", johon kuului putkia ja hyppyjä ilman rimoja. Vitsi, että se meni kovaa! Oli kyllä ihan täpinöissään, kun pääsi tekemään. :) Niin harmi, etten tosiaan uskalla sillä kovin paljon tehdä. :/
 
Mä oon tällä hetkellä flunssassa kotona. :/ En viitsinyt mennä töihin, jos tää vaikka paranis sit nopeammin. Huomenna olis tiedossa porukkalenkkiä Eran luona, niin parasta olis olla sellaisessa kunnossa, et sinne pääsee! :)

4 kommenttia:

 1. Kuvaus Dipin touhuista kuulostaa prikulleen siskonsa puuhille. ;) Ihanat pennelit! <3 Huomenna nähdään. Koitahan parannella nyt tämä ilta, ettet ihan puolikuntoisena joutuisi tulemaan lenkille =(

  VastaaPoista
 2. Koitetaan! On vaan melko hankalaa tämä paikallaolo myös tälle kaksijalkaiselle.. :D

  VastaaPoista
 3. Sätkälle paikallaolo oli ehdottomasti työläin juttu opettaa, sehän on maailman tylsin liike! Rommin mielestä on ihanaa, kun ruokaa saa pelkästä paikalla makaamisesta, mutta Sätkis kaipaa enemmän actionia. Sätkän kanssa päädyin odottamaan aika kauan ennen paikallaoloaikojen pidentämistä (viidestä sekunnista), ja vähän vanhempana se oppikin idean helpommin. Toki arki oli aavistuksen hankalampaa ilman paikallaoloa, mutta minkäs teet kun toinen ei yksinkertaisesti kykene odottamaan viittä sekuntia pidempään?

  VastaaPoista
 4. Joo Danillekin paikallaolo oli suht helppo opettaa, ja se on aina ollu sillä tosi varma. (Oon sanonutkin, et kiljuisin riemusta, jos se joskus uskaltaisi varastaa agissa lähdöstä. :D) Mut tää on tätä, kun koirat on erilaisia. Jokaisella omat ongelmansa. ;)

  VastaaPoista