torstai 3. marraskuuta 2011

Reeniä

On pitäny monena päivänä kirjottaa treenailuista, mut sit ei koskaan ehdi. Viime viikolla ei kyllä ehtiny muutakaan, paitsi olla töissä. :/ Dani treenas pariin otteeseen, Nelli vissii kerran.. Että lottovoittoa odotellessa. Ja kun nyt valittaa alettiin, niin valitetaan vähän lisää; hemmetti kun on nykyään niin pimeetäkin, ettei edes metsälenkille pääse! Jos lähtee heti töiden jälkeen, niin ehtii ihan hetken kävellä metsässä, ennen kuin tulee pimeetä. Pöh.

Mut niihin treeneihin! Olin Danin kanssa viimeks Niinun treeneissä, ja olipas taas mieltä ylentävää.. Olin aika huono! Mut nyt sentäs saatiin parannusta, kun tarpeeksi väännettiin rautalangasta. ;) Yllätys oli se, et viskileikkaukset toimi hienosti joka kerta! Danin kanssa iskee vaan aina totuus vasten kasvoja niin helposti. :p Nelli on tässä vuosien saatossa oppinu vähän tulkitsemaan mun huitomista, mut Danihan menee ihan sinne, minne ohjataan. Hyvähän se siis vaan on, josko sitä sit jotain oppiskin.. :)

Danin tokoiluissa ollaan keskitytty viime aikoina pääasiassa ruutuun, kaukoihin, liikkeestä istumiseen ja tunnariin. Kaikki edistyy, mut tuskastuttavan hitaasti. Paitsi kaukoissa voi olla, et junnataan vaan paikallaan.. On vaikeeta! Et ei me sinne kokeeseen ihan hetkeen olla menossa.

Äh, nyt pitää taas tehdä töitä. Tänään Niinun treeneihin, pitkästä aikaa pääsee Nelli kehiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti