perjantai 2. syyskuuta 2011

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Niin lomakin, äääh! :( Tää on oikeesti niiin siistiä. Ei stressiä, ei kiirettä. Voi rauhassa tehdä asioita ja jopa miettiä, mitä tekee. Että seuraavaa lomaa odotellessa (sit joskus ens jussin tienoilla, huoh).

Mut niihin treeneihin. :) Katan kanssa ollaan nyt koitettu saadan Danin ruutua paremmaksi. Se on nyt selvästi oppinut, että ruutuun saa kierrellä mistä sattuu. Palaamme siis takaisin vauvatreeniin! Tärkeintä on nyt asenne ja suora eteneminen kovalla vauhdilla ruutuun. Kata aina sitä harmittelee, kun D on niin kiltti. Pitäis saada lisää asennetta, röyhkeyttä tekemiseen. Joo,o.. Tätä mä oon yrittäny viimiset pari vuotta agitreeneissä.. Hirveen pitkälle ei olla päästy tässä asiassa. Luoksetulon maahanmenoon pitäis keksiä jotain, ei meinaa nyt toimia mitenkään päin. Mietintään siis tämä.

Niin ja mun maailma romahti viime tokotreeneissä! Dani nimittäin nousi istumaan paikallamakuussa!! :(( Se on ollu niin varma makaaja! En meinannu oikeesti uskoa silmiäni, kun sitä sieltä piilosta jostain aidanraosta kattelin. Ensin haisteli viereen tulleen koiran suuntaan ja siitä vaan hivuttautui istumaan. :( Äh! Katan mukaan tää oli hyvä, et pääsin keskustelemaan asiasta Danin kanssa, mut mä en kyllä nää siinä mitään hyvää. Mun metodi on ollu, et sieltä maasta ei koskaan-ikinä-milloinkaan nousta, ja hyvin on toiminu. Tähän asti. Nyt vaan paljon treeniä isojenkin häiriöiden kanssa. Kasvatetaan luottamusta uudelleen ja toivotaan, et toi jää enismmäiseksi ja viimiseksi kerraksi, kun nousee. Jos tässä nyt jotain hyvää haluaa nähdä, niin olipas se välillä sen verran tuhma, että uskalsi nousta..

Ollaan me tehty agiakin. Viimeks tein kentälle sen Saviojan ekan agiradan alun (sen missä Danin kanssa mokattiin kepit). Se meni siis näin:


Tästä tuli kyllä aika paljon ahtaampi kuin kisoissa.. Ensin Dani. Vedätin kepeillä ja menin tekemään valssin nelosen taakse, niinku kisoissakin yritin. Ekalla kerralla sain sen menemään neloshypyn väärästä suunnasta, kun tein valssin ihan hölmössä kohtaa. Mutta pysyi se kepeillä! Ei vaan pysyny kisoissa. Tokalla kerralla vedätin vielä enemmän, ja tulihan se Dani kesken kepeiltä pois. Se kestää kyllä, jos vaan juoksen edelle, mut jos lähden tekemään valssia liian aikasin, niin D lopettaa pujottelun. Mut en mä kyllä kisoissa valssaa sillon ku Dani pujottelee. Eipähän auta kuin treenata lisää! Ton treenin aikana kuitenkin tuo kerta oli ainoa, kun jätti kesken, muut toistot hienosti! Tauon jälkeen Dani teki vielä kuvion toisin päin siten, et tehtiin eka nelonen väärästä suunnasta, siitä putkeen, kepit ja noi hypyt siten, et oli kääntäny kakkosen ykkösen suuntaseksi. Lopussa namikuppi. Ja oli se taitava! Ei paljon mua tarvittu. :)

Nellin kanssa toi onnistu myös yllättävän hyvin. Senkin tosin sain menemään nelosen väärinpäin parikin kertaa. Ne mun valssit... Tehtiin myös välistävetoja. Nyt ei ongelmaa, kun oli yksittäisenä, eikä radan osana. Lopussa Nellikin koitti tota samaa namikuppihommaa, mitä Dani teki. Ja olikin astetta haastavampaa. :D Kun ei vaan kykene pujottelemaan loppuun, jos on namikuppi odottamassa. Asiaa ei yhtään auttanut se, et sai varastettua namit KAKS KERTAA puolikkaiden keppien jälkeen.. Olin yksin, ni ei ollu namikuppivahtia. Onnistuihan se lopulta, mut on se vaan vaikeeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti