sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kisaamassa

Erittäin pikainen postaus tän päivän kisoista. Mitäpä sitä turhaan selittelemään, videot kertovat kaiken parpeellisen. :) Juostiin siis sateisessa ja tuulisessa Kivikossa I-HAH:n kisoissa agirata ja hyppis.

Agiradalta nolla, aika huonolla sijoituksella. Ainakin tosta puomin jälkeisen hypyn käännöksestä olis saanut aikaa pois. Ja keppien jälkeen meinaan eksyä reitiltä.. Video.

Hyppikseltä hylkyjä miljoona kappaletta. :D Rupes jo naurattamaan lopussa. Ohjasin kepeille huonosti ja virheen jälkeen löysäilin. :/ Hyi mua! Tähän on kyllä tultava parannus! Ja vois noita putkenpään arpomisia treenaillakin. Vaikka ollaan kovasti noihin yritetty panostaa, niin eipä se radalla näkynyt. Mut hei, koiralla oli kivaa, ja sehän on tärkeintä! Laitan nyt tänkin videon näytille, mitäs niitä mokailuja turhaan salailemaan. ;) Oon huomannut, et tosi monet laittaa videoita vaan onnistuneista suorituksista ja nollaradoista. Musta on kuitenkin kivaa joskus katsella niitä vähemmän onnistuneitakin. :) Olkaapa siis hyvät :) Hyppis.

Ton kentän pohjassa on paljon irtohiekkaa, ja rimat oli 45 sentissä, mistä johtuen rimoja tippui yleisesti ottaen paljon. Positiivista siis, että Dani ei tiputellut.

2 kommenttia:

  1. Mustakin on kiva katella muitakin kun nollaratoja, mutta aina en pysty omalla kohdalla niitä esille laittamaan, kun en pysty niitä kunnolla edes itse katsomaan xD Viime kisojen ainoat kuvatut videot edelleen katsomatta, ja taitavat jäädäkin :D Ihan kaikkien virheiden katselusta ei voi edes oppia mitään, ja joskus on vain parempi unohtaa, hih.. Kiitti kuitenkin näistä, hyvältä näyttää any way! ;)

    VastaaPoista
  2. No toi on jo aika paha, jos ei itsekään kykene katsomaan! :D Onhan se aika tuskaa välillä, mut ei saa ottaa liian vakavasti. :)

    VastaaPoista