tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappu

Täytyypä vihdoin testata blogin päivitystä kännykällä. Ei tällä mitään pitkiä tekstejä jaksa vääntää, mut pitäähän se kokeilla, kun tällanen mahdollisuus kerran on. :)

Me ollaan vietetty ihan huippumukava vappu! Eilen koirien kanssa metsälenkillä, itsekseni juoksulenkillä ja illan vietin ihan parhaassa seurassa. Tänään aamupäivällä kaikkien kolmen kanssa agitreeniä. Nellillä oli kivaa, Dani veti hyvät kenraalit ennen sunnuntaisia kisoja, ja Dipiltäkään en saanu hampaasta kuin kerran. :D Se on hyvin se! Se meni myös takaaleikkauksella putkeen, mikä on ollu mission impossible ennen tätä.

Kiva vappu olikin ihan toivottu juttu tähän väliin. Elämässä on aika paljon huolta ja murhetta just nyt, niin välillä täytyy keskittyä ihan vaan nykyhetkeen. Kaipa se olis hyvä, jos siihen kykenisi useamminkin, mut aina ei vaan pysty. Ei auta muuta kuin toivoa, että kaikki kääntyy parhain päin.

Ei meille muuta ihmeellistä. Treenattu ollaan. Danin kanssa oon pareissa viimeisissä ohjatuissa ollut huomaavinani, että se terävin kärki vireestä puuttuu. Täytyy siis taas keskittyä vauhtiin ja motivaatioon tekniikan sijaan. Dipin treenien jälkeen mulla on parikin kertaa ollu aika epätoivoinen olo. Koirassa ei oo mitään vikaa, mutta kun mä oon niin huono ja HIDAS. Oikeesti en ehdi mihinkään ton kanssa! :( Kun ei oo edes niitä rimoja hidastamassa. Ärsyttävää, kun jalat ei vaan kulje kovempaa! Riittääpähän treenattavaa siinäkin asiassa. :)

Nyt loppuu tää näpyttely. Kivaa vappupäivän iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää vappupäivää myös veikkapojalle perheineen! =) Kurja kuulla, että elämä koitteee, mutta mitä ikinä huolia ja murheita onkaan, muistaa että kaikki järjestyy aikanaan. Täällä peukut ja tassut pystyssä sen puolesta. Isot halit teille kaikille! Parin viikon päästä nähdäänkin itten ihan livenä taasen. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna! Täytyy toivoa, että asiat järjestyy, mieluiten parhain päin..

    On kyllä kivaa nähdä ja päästä leireilemään! Ei oo pitkä aika enää! :)

    VastaaPoista