keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Verta, hikeä, hyvää fiilistä ja vihdoin niitä kuviakin!

Mut ei sentään kyyneleitä! ;) Sitä verta suihkusi onneksi vaan itseltä, kun Dippi osui viime perjantaina Maijun treeneissä hampallaan kivasti johonkin hiussuoneen. Ai hitsi, ei meinannut tyrehtyä sitten millään. Ei ne mun kädet edelleenkään meinaa pysyä ehjänä treenatessa, vaikka parempaan suuntaan ollaan senkin asian kanssa jo menty.

Hikoiltu ollaan Danin kanssa nyt muutamissa viime treeneissä. On ollu ihan huippuhyviä treenejä, ja Danin vire mitä mahtavin! Ainoa miinus on tuo meidän keinu. Oikeesti alan kohta menettää toivoni sen kanssa. Ollaan nyt hinkattu sitä pitkään ja hartaasti, aina vaan pari toistoa per treeni, jottei vauhti laske. Välillä tekee ihan supermahtavia keinua, mut välillä palaa takaisin vanhaan suoritusmalliin (= pysähtyy jo ennen kontaktia). Ja jos vahingossa tulee mielestään liian pitkälle, niin seuraava toisto on varmasti tosi huono. Tiedän, etten koskaan saa siitä täydellistä, mutta toivoin vähän enemmän. Jos noi kaikista huonoimmat toistot saisi sieltä karsittua. Ei vaan oo enää itsellä keinoja. Ehkä Dani vaan haluaa varmistella sen, ettei tuu liian pitkälle tai jotain. Pöh.

Ja takaisin iloisempiin aiheisiin. Danin treenien lisäksi hyvää fiilistä ovat tuottaneet Dipin treenit. :) Ollaan jopa tehty ihan muutaman esteen "ratoja". :D Tosin mua kyllä rupes kovasti ahdistaa, kun katselin kaverin samanikäisen pennun menoa.. Tekivät jo kaikkia hienoja ohjauskuvioita niin pätevinä. Huh. Mutta jokainen etenee omaan tahtiinsa, ja mikäs kiire meillä tässä on. Pääasia, että treeneissä on kivaa! :) Ja sitähän meillä on ollut. :)

Vielä pieni maininta eilisistä Vapun treeneistä. Kyseessä siis motivaatiokurssin kolmas ja viimeinen kerta. Tehtiin edelleen häiriötreeniä, nyt vaan vähän isommilla häiriöillä (enemmän koiria ja lähempänä). Pentunen oli niin pätevänä! Oikein itsekin yllätyin siitä, kuinka hyvin keskittyi. Toki otti jonkin verran häiriötä pahimmissa paikoissa, mutta palautui aina nopeasti itse eikä pöhissyt yhtään. Toivottavasti tää olis nyt pysyvää, eikä vaan joku yhden kerran hairahdus. :D

Ja loppuun vielä niitä luvattuja kuvia:
Kaikki yhdessä koossa. 
Pojat

4 kommenttia:

 1. Voi mahdoton kun Dippi on kasvanut ! :D

  Hyvä, että toi motivaatiokurssi on tuottanut tulosta :) Ja heti pois tuommoiset vertaamiset toisten tekemiseen, kukin etenee omaa tahtiaan ja lopputulos voi silti olla ihan sama, nih! :)

  VastaaPoista
 2. Hei jee, pystyt taas kommentoimaan! Kivaa. :)

  Joo, onhan tuo jo aika iso poika. ;) Ja mä tiedän, ettei pitäis ahdistua, mutta minkäs sitä itselleen voi.. Täytyy vaan tosiaan ajatella, et meillä ei tosiaan oo yhtään mikään kiire. Onhan tässä koko elämä aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. hiljaa hyvä tulee! mä tein valon kans ekan vuoden melkeen pelkkää ympyrää ja suoraa, enkä nyt tällä hetkellä mitenkään kovin epätyytyväinen ole siihen ratkaisuun :) sitä paitsi uskon et kropalle parempi, ettei ihan kauheesti mitään tiukkaa pyöritystä ton ikäisenä tee. kyllä niitä ohjauksia ehtii opettaa sitten, kun esteet, irtoaminen ja draivi on hallussa! ;)

  VastaaPoista
 4. Joo oikeassa oot siinä, ettei tässä oo mikään kiire ja turha sitä on hötkyillä. Sitä vaan niin helposti lähtee vertailemaan itseään muihin, vaikka ei sais! Ja tosiaan, irtoamisessa ja estehakuisuudessa riittää ihan tarpeeksi hommaa tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista