sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hirveetä hehkutusta

Nopeasti lyhyt hehkutuspostaus. Meillä oli tänään aluevalkkutreenit Danin kanssa. Ja voi sitä fiilistä, minkä noista treeneistä sai!!! Dani oli vaan niin päheä (ohjaaja ei niinkään..). Teki duunia ihan loistavalla vireellä ja keinukin oli todella hyvä! Ja siis kun nää treenit on sattuneesta syystä ollut niin pitkään tauolla, niin jokaiseen treeniin suhtautuu nyt ihan eri tavalla kuin ennen. Ne ei ole vaan yhdet treenit muiden joukossa, vaan Treenit, joita odotetaan, joihin valmistaudutaan, joista nautitaan täysillä ja joissa keskitytään koko ajan intensiivisesti tekemiseen. Kun huomaa, etteivät asiat ole itsestäänselvyyksiä, niin niitä oppii arvostamaan ihan eri tavalla.

Koko ajan mulla on kuitenkin pelko takaraivossa siitä, että tää ihanuus ei jatku. Että jalka ei kestä treenejä ja kipeytyy uudestaan. Pakko nyt vaan ottaa maltilla vielä. Ja nauttia täysillä näistä (suht) kivuttomista ihanista hetkistä agilityn parissa. :)

Menee nyt jo aikamoiseksi ällöherkistelyksi, mut paljastetaan nyt, että mua oikeesti rupes ihan itkettämään kotimatkalla. Ilosta. Tää on niin just sitä, mitä mä oon kaivannut. Mitä en oo pystynyt tekemään ihan liian pitkään aikaan. Oon vaan kuunnellut kaverien tarinoita treeneistä ja kisoista, mutta en oo itse päässyt niitä kokemaan. Nyt mä taas muistin sen fiiliksen, minkä treenit parhaimmillaan voi saada aikaan. Huh, jotain ihan parhautta nähdä, kuinka koira nauttii tekemisestä ja toimia saumattomassa yhteistyössä sen kanssa . <3

No niin, eiköhän siinä nyt ollut jo tarpeeksi herkistelyä. :D Aika monta riviä tekstiä, asiaa ehkä kovin vähän. :p Mut pitipä nyt päästä jakamaan osa tästä fiiliksestä ja voi sitten itsekin muistella jälkeenpäin.

Niin ja Dipillä on Mörköikä. Isolla ämmällä. Ohitukset menee jo paremmin, mut muuten pöhisee kaikelle mahdolliselle, mm. maassa olevalle muovipussille, lumen alta pilkottavalle kivelle (!) ja ruutunauhoja korjaavalle Katalle. Eipä tuossa mitään, on ennemminkin jo hieman huvittavaa. :D Menee varmasti iän myötä ohi.

Kivaa viikkoa kaikille! Täällä lomaillaan koko ensi viikko! Huippua!

5 kommenttia:

 1. <3 fiilikselle. Ja ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kerhoon, parhaat treenit on ne joista ajaa kotiin itkien :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Kiitos. <3
  Mari: Ei mulle oo koskaan ennen käynyt näin. :D Nyt vaan muisti kunnolla, mistä kaikesta on joutunut olla erossa. Ehkä mukana oli vähän katkeruuttakin tästä kaikesta.. Mut oli tosiaan ihan parhaat treenit! Toivomme näitä lisää! Ja kyllä mä tiedän, että todennäköisesti seuraavissa treeneissä tipun taas maanpinnalle. :D

  VastaaPoista
 4. Haastoin blogissani: http://huiskujentouhut.blogspot.fi/2013/02/vuoden-tokojapsi-vuoden-tokospitzi.html

  VastaaPoista
 5. Kiitti! Koitan ehtiä vastailemaan jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista