perjantai 9. marraskuuta 2012

Rento meininki!

Tää viikko ollaan otettu melko rennosti (no siis koirat ovat ottaneet, itsestäni en voi sanoa samaa..). Maanantaina Dani kävi Tytillä hierottavana ja oli sen takia pari päivää levossa. Tytiltä saatiin hyviä uutisia; Danilla ei mitään pientä lihaskireyttä kummempaa, eikä minkäänlaisia puolieroja havaittavissa. Hienoa! Väliä oli nyt kuusi viikkoa. 

Mulla oli alkuviikosta pari lomapäivää. Vitsi, että oli kivaa, kun ehti viettää aikaa kunnolla pennun kanssa! Tiistaina Mari kävi pari viikkoa Dippiä vanhemman Kir-kleinin kanssa kylässä, ja aika hurjat leikit nuo pennelit kyllä kehittivät. Alla pari Marin ottamaa kuvaa leikeistä:Keskiviikkona käytiin Dipin kanssa junalla Helsingin keskustassa. Junassa pentu otti rennosti. Keskustassa pyörittiin jonkun aikaa asemalla ja käytiin ulkona katsomassa ihmisvilinää ja ratikoita. Takaisinpäin tultaessa mentiin pieni vielä pätkä bussilla junakyydin lisäksi. Dippi suhtautui reippaasti kaikkeen tähän uuteen ja ihmeelliseen. Hienoa! :)

Nellille en oo enää hetkeen antanut kipulääkettä, ja musta se on vaikuttanut tosi pirteältä silti. :) Vaihdoin meidän vanhan ravintoöljyn (Doils) nyt Nutrolin nivel -valmisteeseen, niin saa sitten glokosamiinit ja kondroitiinisulfaatit siinä samalla. Nyt vaan toivotaan, että tilanne pysyy yhtä hyvänä kuin se on tällä hetkellä!

Tän viikon treenit ovat siis rajoittuneet sisätokoihin, mutta joskus näinkin. Tekee varmaan vaihteeksi  ihan hyvää meille kaikille tällainen löysempi jakso. Jaksaa sitten taas treenata uudella innolla. :)

p.s. Olipa turha päivitys. :D Oli vaan sellanen sopiva hetki täällä töissä, niin pitihän aika käyttää hyödyksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti