maanantai 18. kesäkuuta 2012

Agi SM 2012

Käväistiin Jyväskylässä viikonloppuna. :) Lauantaina aamupäivästä lähdettiin Vantaalta, iltapäivä vietettiin joukkueita katsellen. Yö kesähotellissa erittäin vähillä yöunilla. Oli kuuma, eikä Nellikään varmasti kovin paljon nukkunut. Pyöri jä läähätti koko yön. :( Oikea hotelli ja ilmastointi olis ollu kiva juttu!

Sunnuntaina sit tositoimiin! :) Päivä alkoi aamupalalla ja Buranalla (hitsin koipi!). Lähdettiin kolmannessa tutustumisryhmässä, joten ehdin hyvin katsella ratoja jo ennen tutustumista. Tuomarina karsintaradalla Savikon Seppo. Kiva rata erittäin tiukalla ihanneajalla (4,1 m/s!).  Kolmosen ja nelosen ohjausta mietin vielä tutustumisen jälkeen, että kummalta puolelta vien. Hyvin toimi kuitenkin toi valssi. Sain kuin sainkin itseni tsempattua ihan hyvään vireeseen rataa varten. Huima parannus viime vuoden kokovartalohalvaukseen.. ;) Eihän tuo rata oo täydellinen (kepeille meno hidas, ennen muuria oleva hyppy leviää, ennen vikaa putkea kysyy ja vielä vikalla hypyllä meinaan kadottaa koiran..), mutta tossa tilanteessa oon tyytyväinen. Suoritus riittikin juuri ja juuri finaalipaikkaan. Tuloksena siis 2,09, sija 48./219. Jes! :) Video karsintaradasta:

Minien finaali käytiin päivän viimeisenä. Ei säilytty kuivina, mutta eipä se sade kovin paljoa fiilistä latistanut. :) Mua ei enää edes jännittänyt, oli vaan hurjan kivaa päästä finaaliin kisaamaan! :) Tuomarina oli Jari Tienhaara.. Rata näytti ennen tutustumista aika kamalalta, mut tutustuessa sain kuitenkin ihan ok suunnitelman tehtyä. Ei siinä mitään sellasta ollut, mitä ei oltais osattu. Siis JOS olisin ohjannut.. ;p Alku ok, hyvin haki pimeän putkikulman. Eka putki-aa -erottelu hyvin, tokalle en ohjannut vaan oletin. Ja siihen se kosahti; Nelli meni aalle putken sijaan. Nautiskellen kuitenkin loppuun. Lopussa jäin vielä ihan hirveästi jälkeen, enkä jaksanut tsempata takakiertoa, Tyytyväinen oon kuitenkin Nellin vauhtiin, kun ottaa huomioon lauantain kisaturisteilun, huonosti nukutun yön, sunnuntain ekan radan ja pitkän väliajan ratojen välillä. On se ihana! <3 Hylkäyksestä huolimatta täytyy olla tyytyväinen arvokisafinaaliin pääsystä ja siitä, etten jännittänyt ollenkaan niin paljon kuin viime vuonna. Ratapiirros ja video finaaliradasta:


Kiva viikonloppu, hyvää seuraa (kiitos Noora!), ihana koira ja kesäloma, mikäs sen mukavampaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti