tiistai 13. kesäkuuta 2017

RimA:n kisat, Maijun treenit ja lihashuoltoa

Olipa varsinaiset maanpinnallepudotuskisat sunnuntaina Riihimäellä. :D Tuntui, että koirakon osapuolista tämä kaksijalkainen on se, jolla on tatsi enemmän hakusessa tauon jälkeen. Oli vaan jotenkin tosi vaikea saada rytmistä kiinni! Puuh. 

Huittisen Harri oli tehnyt kivat radat, eikä todellakaan ollut ratojen vika, että ei onnistuttu. Ne olivat ihan tehtävissä kyllä. Ekana agirata. Danille tästä vitonen, kun jätti kepit kesken. :o Se menee ehkä kyllä osin myös koiran piikkiin, vaikka varmaan itsekin ennakoin turhaan. Ei kyllä yleensä tuollaista harrasta. Muuten virheetön rata. Tokalta agiradalta Danille taaaas keppivirhe! Tai aika monta. :D Niin monta, että tulokseksi kirjattiin hyl. Meni ensin kakkosväliin kaksi kertaa, sen jälkeen aloitti väärältä puolelta... Taidetaan kerrata parit kepit ennen sm-kisoja. :D Tämä nyt ei kyllä ollut mikään niin kovin yllättävä virhe: avokulmat on meille aina aika hankalia. Muuten taas virheetön rata.

Dippi sitten. Ekalla radalla mokasin itse aika huolella. Piti tyrkätä takaakiertoon, mutta en tyrkännyt ja sitten meni pakka enemmänkin sekaisin ja otettiin vielä toinenkin hyl. Ja tuleehan siellä näköjään yksi rimakin alas, nyt kun videolta katson. Puomi sentään oli hyvä! Tokalla radalla mentiin teemalla "kuinka monta hylkyä mahtuu yhdelle radalle". :p Eka hyl tuli jo kakkoshypyltä, toka ylimääräiseen putkeen irtoamisesta. Olikohan siinä kaikki vai tulikohan vielä jotain.. Ei voi muistaa, kun koko rata tuntui vaan ihan kaaokselta. :D Mutta puomin teki taas hienosti. :) 

Dipin kanssa mentiin vielä hyppis, jossa yhteinen rytmi alkoi jo vähän muistutella olemassaolostaan. Harmillisesti sieltä kuitenkin kepeiltä vitonen. Kepit olivat seinään päin ja itse hidastin ehkä turhan voimakkaasti --> tuli tokavikasta välistä pois. Nämäkin se on kyllä yleensä kestänyt. Loppurata meni sitten jo ihan kivasti ja ekaa kertaa päivän aikana tuntui, että tehtiin rataa yhdessä! 

Eilen käytiin vielä Maijun treeneissä Dipin kanssa, ja meno tuntui jo vähän paremmalta, vaikka aika epävarma olo mulla on edelleen. Olipa kuitenkin kiva päästä pitkästä aikaa ohjattuihin treeneihin! Tätä me just nyt tarvitaan. Toivotaan, että se yhteinen rytmi taas sieltä jossain vaiheessa löytyy. Sm:iin ei kauheasti ole odotuksia, kun on tämä tauko tässä alla (no ihan kuin nyt muutenkaan olisi :D).

Kaikki koirat ovat nyt myös käyneet hierottavana. Dani oli eniten jumissa, ja sille varasin uuden ajan parin viikon päähän. Nelli ja Dippi olivat hyvässä kunnossa pikkujumeja lukuun ottamatta. Käytin Nellin fyssarilla, joka ei ollut nähnyt sitä ennen, ja hänen mukaansa sen liikkeestä huomaa, että lonkat eivät ole ihan priimaa. Ei venytä askelta takajaloilla ravissa ja laukka on pomppivaa. Fyssari sanoi kuitenkin, että noilla lonkilla voisi olla paljon huonommassakin kunnossa, ja että varmasti hyvä lihaskunto ja pitkät lenkit vat syynä siihen, että toimintakyky on vielä noinkin hyvä. Nelli saa siis pysyä pitkillä lenkeillä mukana niin kauan kuin näyttää siltä, että ne eivät rasita sitä liikaa. :)

Kesäiloja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti