maanantai 16. joulukuuta 2013

Eihän se nyt ihan putkeen mennyt

Onneksi en viime kirjoituksessa hehkuttanut yhtään enempää. Pessimisti ei pety (ainakaan kauheasti). Tuli taas todistettua!

Se jalkahan sitten kipeytyi ihan kunnolla taas. Parisen viikkoa köpsyteltiin semmosia superlyhyitä korttelilenkkejä. Ja tuskaa tuottivat nekin. Koko nilkka on ihan vinksallaan ja toimii väärin. Magneetissakin kävin, eikä siinä näy mitään. Fyssarin mukaan kyse on asentovirheestä; nilkassa on ihan väärät lihakset käytössä. Alunperin yksi nivel nilkassa oli lukossa, mutta se on nyt runnottu auki. Oli vaan jo hyvän tovin ehtinyt olemaan tuo asentovirhe päällä. Fyssari veikkaili, että helmi-/maaliskuussa saattaisin olla lenkkikunnossa. Sehän on ihan kohta, eikös? Tällä hetkellä mulla on lupa kävellä puolen tunnin lenkkejä. Jee! Sanon kyllä, etten enää ikinä valita jostain viikon flunssista (sehän nähdään :D), enkä tällä hetkellä jaksa sellaisia oikein kuunnella muiltakaan.

Että semmoista tänne. Hiljaista pitelee agilityrintamalla. Dippi on kuitenkin jotain pientä treenaillut edelleen. Eipä ainakaan ole kiire mihinkään, kun ei tällä koivella kuitenkaan kisata nyt hetkeen.

Mukavaa joulunodotusta kaikille! Olkaa kiltisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti