maanantai 21. toukokuuta 2012

Tuplanollan kirous

Ehdin perjantaina käyttää Danin Tytillä tsekattavana. Saatiin hyviä uutisia: edellinen hoito oli tehonnut hyvin, ja selässä ei ollu mitään lukkoja! Niinpä päästiin hyvillä mielin kisaamaan. :)

Eilen siis kolme rataa Janakkalassa, tuomarina Asko Jokinen. Ekana hyppäri. Rata oli ihan kiva, saatiin etua siinä, että Dani hakee niin hyvin putkia. :) Ainoa homma, mikä radassa ei ollu niin kiva, oli ihanneaika. Mineillä oli sama rata ja siinä ihanneaika vielä ihan kohtuullinen, mut medeille sitä sitten kiristettiin. Etenemäksi radalle tuli 4,4 m/s! Siis mä en kyllä ihan tajua tollasta. Ei kauheesti edistä mitään rotukirjoa tollaset ihanneajat. Kun nopein voittaa kuitenkin, niin miksi pitää niiltä vähän vähemmän nopeilta sit viedä se puhdas nolla..? Oli vielä tosi kuuma päivä, ja koirat näytti muutenkin olevan vähän hyytyneitä. No mutta se siitä, tuomarin sana on laki, eikä sille mitään mahda. :) Ja toivotaan, ettei ollu tarkoituksellista, vaan pelkkä virhearvio. Niitähän sattuu kelle tahansa. :)

Meillähän rata meni ihan hyvin kuitenkin. Tokavikassa putkessa Dani vietti aika kauan, ja sen jälkeinen kaarre levisi. Kepeillä kesti hyvin, vaikka leikkasin edessä. Tulos -0,13, sija 3./18. Ratavirheettömiä suorituksia oli 9, kolme niistä ehti aikaan. Eli saan olla tyytyväinen, että ei tullu yliaikaa! Tää onkin ainoa rata, mikä saatiin videolle:

Tokana agirata. Radalla ei ollu keinua, jei! :) Ihanneaikakin oli kohtuullinen, etenemäksi tuli 3,5 m/s. Puomi oli tokana ja siitä käännyttiin jyrkästi takaisinpäin. Olispa ollu kiva, jos olis itsenäinen kontakti puomilla.. Yritin jäädä vähän jälkeen, mut eipä se vaan toiminut; Dani pysähtyi kaikki tassut kontaktilla. :( En edes korjannut tota (tyhmä minä!), vaan jatkettiin. Niisto ei toiminut, lähti takaakierrossa jonnekin piiitkälle. A oli hyvä. Virheettä päästiin melkein loppuun. Sit mokasin välistävedon. Oonko mä kertonut, et mä inhoon niitä?! Ku en osaa! Nyt vaan ei ollut kauheesti järkeä mennä toiselle puolelle tekemään takaatyöntöä. Ja ajattelin, et kai mä nyt yhdestä välistävedosta selviän.. No enpä selvinnyt. Dani kyllä lähti hyvin ohjaukseen, mutta päästin liian aikasin, ja Dani meni hypyn taakse --> hyl. Vielä me treenataan noi kuntoon!

Kolmannella radalla puomin jälkeen sama homma kuin edellisellä. Kepeille avokulma, mut muuten ei ihmeempiä. Eikä taaskaan sitä keinua. :) Kun ei ollu tulospaineita, niin ajattelin, että nyt on tavoitteena ainoastaan tehdä se puomi kunnolla. Olin käyny ratojen välissä tekemässä puomia lämppäesteillä. Jäin taakse ja hyvin löytyi 2on-2off. Mutta radallapa jäi taas liian ylös! :/ Käskin korjaamaan, ja korjasikin, mutta tuli sit ilman lupaa pois. :/ Äh.  Olipas nyt vaikeaa. Nollalla me nyt kuitenkin tultiin maaliin, mutta menihän tossa puomisekoilussa aikaa. Ja puomi oli muutenkin taas kovin hidas, molemmilla radoilla. Tulos -1,80, sija 6./14.

Mutta onpa se tuplanollan tekeminen vaan vaikeaa! :D

p.s. Laskin just, että Danilla on nollia tälle kaudelle 11 kpl. Mut ei vaan sitä tuplaa. En tiedä harmittaako toi edes kauheesti.. Ehtiihän sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti