sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Nollaa pukkaa!

Eilen kisattiin Hyvinkäällä molempien kanssa. Nelli aloitti Huittisen Harrin hyppyradalla. Olipas kiva, kun ei ollut mitään ihan suoraa juoksemista, vaan joutui vähän tsemppaamaan. :) Alku oli meiltä aika kökkö, kun menin kakkosen taakse varmistelemaan, ettei koira mee putkeen (mm. yksi maksi LIUKUI sinne putkeen, vaikka yritti kääntyä..). Kolmoselle sitten huono persjättö. Muuten ei kummempia tässä radassa, paitsi loppusuoralla jäin ihan liikaa jälkeen! Miksi mun jalat ei kulje kovempaa?! :D Huoh. Tuloksena -4,03, sija 5./32.

Loput radat oli sitten Luomalan Henkan käsialaa. Kivoja nekin! Näillä radoilla ilmeisesti testattiin itsenäistä keppiosaamista. Tälläkin radalla aika vaikea avokulma. Mä kyllä Nellin kanssa lintsasin tosta ja autoin ne kepit alkuun. :D Tein sitte poispäinkäännön keppien jälkeen. :) Jää videolla aan taakse, mutta persjättö ennen keppejä oli myöhässä, kun en uskaltanu hirveesti edistää aalla. Kolmanneksi vikalla hypyllä olisi voinut kääntyä tiukemmin. Tuloksena -7,87, sija 7./37.

Kolmannella radalla poispäinkääntö väärällä kädellä ja olin tosi myöhässä taaksetörkkäsyssä ennen puomia. Täysin koiran ansiota, et suorotettiin hyppy oikein päin. Tulos -6,07, sija 5./33. Nellille siis triplanolla! Huisia! :) Ennen kaikkea sen takia, et mun pää pysyi kasassa, se kun on mulle niin kovin vaikeaa.. ;-) Nellin radat voi katsoa täältä.

Seuraavaksi Danin vuoro. Mähän toiaan etukäteen jännitin noita kontakteja, kun ovat tollaset puiset ja raskaat.. Kävin lämppäesteillä tekemässä aata, ja Dani tuli ekalla kerralla kontaktista läpi!! :o Tästä niin näkee, miten on ihan eri fiiliksellä kisoissa. Kepit oli hitaat, kun annoin hakea itse. Puomiin oon tyytyväinen, eteni hyvin loppuun asti! JEEEE!! Keinukin menettelee ja just täyttää kriteerit. Hieno mies! :) Tulos -6,46, sija 2./21. Voittajan aika 0,20 sek parempi, että sen verran jäätiin voittonollasta ja agisertistä.. :p Dani vielä liukastui tossa lopussa, et ilman totakin olis aika ollu parempi. Mut ei auta, tätä tää agility on. :)

Tokalla radalla meinasin juosta päin siivekettä aan jälkeen! :D Tein tän samoin ku Nellillä, kun en viittiny koittaa, hakeeko itse. Oli vähän se tupla haaveissa.. Haaveet sitten kariutui kolmanneksi vikalle hypylle, kun D sinkos putkesta suoraan muurille. Oonko mä joskus kirjottanu jotain siitä rintamasuunnasta?! HUOH. Mut puomi oli edelleen hyvä (tähän miljoona huutomerkkiä !). Keinu oli nyt huono. Tästä tuloksena siis hyl.

Hyppis oli siis medeillä erilainen ku mineillä, kun tuomari oli eri. Kiva rata tämäkin. Ja keppiteema jatkui.. Kun ei ollu tupla- tai muitakaan paineita, niin testasin, hakeeko umpikulman itse. No haki, kunhan vihdoin löysi sinne kepeille.. Se oma rintamasuunta taas.. Kakkosen ja kolmosen väli on hidas, kun mä niin pelkäsin, et menee taustalla häämöttävään putkeen. Tästä radasta olis siis saanu sekunteja pois vaikka mistä. Tulos -5,75, sija 3./22. Tällä radalla meille oltiin jo tarjoamassa hyppysertiä (eka ja toka ei voinu ottaa vastaan), kunnes todettiin, et osallistujia on liian vähän, eikä serti siirry kolmannelle. Kiva. :D Danin radat täällä.

Vaikka vähän harmittaakin noi sertien menemiset nenän edestä, niin silti pitää kyllä olla ihan supertyytyväinen molempiin! Nellillä nyt ajat on mitä on, mut on ne kuitenkin parantunut vähän entisestä. Danilla taas vire oli aikas hyvä. Ja ne kontaktit (lukuunottamatta vikaa keinua)! Niihin saa oikeasti olla tyytyväinen. :) Nelli saakin seuraavaksi kisailla varmaan joskus toukokuussa vielä parit kisat ennen sm:iä. Dani varmaan seuraavaksi kisaa pääsiäisenä ainakin pari starttia. Ja kontaktitreeni sen kanssa jatkuu. :)

4 kommenttia:

 1. Vau mitkä tulokset! Hienon näköistä menoa molemmilla :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi te ootte hyviä!:D Onnittelut kaikista nollista tasapuolisesti :)

  Tosi hyvät noi Danin puomit! Ne on selkeesti edistynyt eli harjotus on tuottanut tulosta :)

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä oli aika onnistunut kisapäivä, mut eiköhän tuo asia korjaannu tässä pikapuoliin. :D

  Noista Danin puomeista olin itsekin hyvin yllättynyt. Saattaisko olla, että treenaus tuottaisi tässä(kin) asiassa tulosta?! Ei sillä, että ongelma olis kokonaan korjaantunut, kyllä se edelleen niitä hiippailupuomejakin esittää. Mut eteenpäin on menty! En olis uskonu. :)

  VastaaPoista