keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kuulumiset

Päivitetääs hieman viime viikkojen kuulumisia. :) Tää on niin kulunut fraasi, mut mihin tää aika oikein menee?! Just oli juhannus ja nyt muka on talvi. Ei oo tännekään muka ollu aikaa kirjottaa pitkään aikaan.

Kisailtu ei olla, mut treenattu kyllä. Tai siis Dani on treenannut ja lähinnä agia, toko on jäänyt harmittavan vähälle. Nelli taukoilee nyt, kun tosiaan on liikkunut niin huonosti, et aika suurella todennäköisyydellä on jumissa jostain.. Ja vaikka ei oliskaan kummempaa, niin ei se tauko huonoa tee. :) Daninkin treenailuja on vähän haitannut oma jalkavamma ja flunssa, mut onneks vaan vähän. :D

En oo tänne kirjottanutkaan yksistä Juhan treeneistä, joissa oltiin tuuraamassa Kirsiä ja Eeviä. Vaikka niistä treeneistä on jo pari viikkoa, niin oli kyllä niin mahtavat treenit, et täytyy niistä täälläkin hehkuttaa. :) Ratahan oli taas tosi mukava ja "helppo", sisältäen mm. kaksi peräkkäistä suoraa putkea, joita mentiin pariin otteeseen. Että juosta sai. :D Päästiin Danin kanssa ekalla yrityksellä jopa kahdeksan ekaa estettä virheettä. Se on paljon se! :D Sit hinkattiin vähän takaakiertoa, tai oikeastaan sitä, et lähdin ajoissa etenemään seuraavaan paikkaan. Dani kesti toistoja ihan tosi hyvin! Päästiin pätkissä kaikki 27 estettä. Juha sit kysyi, et haluunko ottaa vielä koko radan. No pitihän se juosta, kun oli kerran juoksemaan tultu. ;) Yks moka tuli, kun D käväs aalla matkan varrella. Muuten aika tosi hyvän tuntusta menoa! Olin niin fiiliksissä noiden treenien jälkeen, et leijailin vielä seuraavanakin päivänä jossain sfääreissä. :D Muistaa taas, minkä takia tätä harrastetaan. :) Kiitos siis Kirsille tuurausmahdollisuudesta!

Seuraavat treenit olikin sit taas paluu maanpinnalle, mut sitähän tää harrastaminen on. :) Olin taas vaan niin huono itse, et rupes oikein ärsyttämään. Hitto, kun ihminen ei opi! Noista fiiliksistä on kuitenkin noustu jo ja ollaan saatu ihan hyviä treenejä tehtyä. Viimeksi treenailin yksinäni taas kerran u-putkiin menoa siten, et mentiin siihen ei-tyrkyllä olevaan päähän. Ja oli vaikeeta! Dani tarvii kyllä ihan tosi voimakkaan haltuunoton ennen putkea, ja sehän tietty hidastaa vauhtia. Mut ilman sitä TÄSSÄ-karjaisua (siis jos koitti vähän vähemmillä desibeleillä) oli joka kerta siellä väärässä päässä. Tää on kanssa sellanen ikuisuusaihe, jota treenaillaan varmaan hamaan tulevaisuuteen. :D

Tokot on tosiaan jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Tunnarin kanssa tuskaillaan, kun Dani ei tajua siinä liikkuria ollenkaan. Ei vaan katso sitä ollenkaan ja jos löytää kapulat, niin nappaa vaan ekan suuhunsa. Ja sit kun ei onnistu, menee täysin sijaistoiminnoille, eikä mistään tuu enää mitään. :( Kun teen yksin, niin haistelee jo ihan kivasti. Tätä täytyy kai vaan tehdä, et saa varmuutta. Kaukotkaan ei edisty kyllä yhtään! On vaikeeta.

Viime viikonloppuna ei tosiaan kisattu, vaikka kisoja oliskin ollut enemmänkin. Olin työpaikan pikkujouluissa ja kaiken lisäksi kuumeessa.. Ens perjantaina mennään kokeilemaan hohtogolfia työkavereiden kanssa, ja illalla toivottavasti ehtii vielä vähän askartelemaan naruleluja koivislaisten kanssa. Lauantaina sit kisoihin. :) Sunnuntaina sit vihdoin Nelli pääsee hierojalle. Sitä on odotettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti