sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Paremman mielen kisapäivä

Parannettiin ainakin viime viikonlopusta. :) Kisattiin siis Danin kanssa kolme rataa Purinalla HAU:n kisoissa. Päivähän alkoi taas loistavasti, kun saavuin kisapaikalle ja totesin medien olevan tutustumassa rataan. :D Että siitä vaan nopeasti Danin paperit ilmopisteeseen ja radalle. Ehdin mä sen pariin kertaan juosta. :) Tuomarina tällä agiradalla oli Asko Jokinen. Tällä radalla tarvittiin joko hyvää irtoamista putkeen tai täysin itsenäistä keppien avokulmaa. Ei tarvinu kauaa miettiä, kumpi on meidän vahvuus. :D Tää kohta onnistuikin lopulta hyvin: heitin Danin kaukaa 90 asteen kulmassa olevaan putkeen (meni suorana puomin alta) ja ehdin juosta puomin toiselle puolelle, tehdä persjätön putkelle ja ohjata kepeille. Aika hyvin multa! :D Aa oli tällä radalla hidas. Vauhti oli nyt perempi kuin viime lauantaina, mut ei edelleenkään Danin parasta, läheskään. Kuitenkin nollalla maaliin ja ihanneaikakin alittui tasan kolmella sekunnilla.

Toka rata oli päivän paras, vaikka tuloksissa näkyykin hyl! :) Mut nyt Dani alkoi edes jonkin verran muistuttaa sitä koiraa, mikä se on treeneissä. Se oikeesti jo juoksi, jee! Kepit oli myös hienot. Koira piti heittää takaaleikkauksella/poispäinkäännöllä keppien umpikulmaan suoran putken jälkeen. Hienosti Dani haki oikean aloituksen kepeillä. Kerrankin joku vaikeampi asia onnistuu kuten treeneissä. :) Se hylky tuli (itseasiassa kaksi kertaa samanlainen moka), kun en ohjannut kunnolla puomin alla olevaan putkeen, vaan lähdin jo vedättämään eteenpäin. Niinpä sain Danin vedettyä mukaan, ja etujalat ehti puomille ennen korjausta. Mut olipas silti hyvä fiilis tän radan jälkeen! :)

Vikalle radalle tuomariksi vaihtui Marja Lahikainen. Rata alkoi meiltä taas huonosti, kun jo kolmantena esteenä oli kepit ja niille tultiin avokulmaan. Nää on Danille pahoja, kun heti radan alussa on joku hankala kohta. Kepit oli siis hitaat, mut kyllä se sit siitä piristyi. Tuloksena tältäkin radalta hyl, kun koira lähti lapasesta takaakiertoon, vaikka oli tarkotus mennä se hyppy etukautta. Mut ei haitannut. Tuloksilla ei oo nyt mitään väliä, pakko saada toi fiilis kuntoon eka. Jos vaan pääsis ton koiran pään sisälle, niin tietäis, et mitä siellä oikein liikkuu. :) Miten se Ojanko on pahempi kuin Purina? Vai oliko nyt vaan planeetat paremmassa asennossa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti